Aydınoğlu, yeni spor otelini Bursa'da açacak...

İstanbul'da 40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle İstanbul'un Anadolu yakasında projeler üreten Aydınoğlu İnşaat, spor oteli konseptiyle otelcilik sektörüne adım attı. Aydınoğlu Spor Oteli, seyahat acentelerinde yeni bir başlık açılmasını da sağladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Aydınoğlu, yeni spor otelini Bursa'da açacak...

Geçtiğimiz ekim ayında İstanbul'da hizmete açılan ve Türkiye'nin ilk spor oteli ünvanına sahip olan Aydınoğlu Spor Oteli, yatırımcısının yüzünü güldürdü. Aydınoğlu İnşaat, ikinci otel yatırımını ise, Bursa'da yapmayı planlıyor. Yeni otelin de konsepti aynı olacak.

Acentelerinde bu kavramı benimsediklerini belirten Genel Müdür Gökhan Koç, kongre otelleri, spa-wellness ve termal otellerin yanında spor oteli olarak listelere girmeye başladıklarını söyledi.

Bireysel olarak kişilerin gelip spor yapabileceği bir otel olmayı amaçlayan Aydınoğlu Otelleri, şimdilik 28 oda ile hizmet veriyor. Tesislerde tenis, fitness, futbol, basketbol, voleybol, yüzme gibi birçok spor birarada yapılabiliyor. Otelde bir açık ve bir kapalı olmak üzere yarı-olimpik yüzme havuzları da bulunuyor.

 

Genel Müdür Koç, "İnsanların hem konaklayabilecekleri hem de spor yapabilecekleri bir merkez Türkiye'de yok. Birçok spor merkezi var, birçok otel var. Ama bu iki kavramı biraraya getirmeye çalıştık" dedi. Aydınoğlu Spor Otelinde anne, baba ve çocuktan oluşan bir ailenin gecelik konaklama fiyatı ise 160 TL.

 

YENİ SPOR OTELİ BURSA'YA YAPILACAK

 

Başka illerde de yeni oteller açmayı planladıklarını söyleyen Koç, bir sonraki otel açacakları şehrin de Bursa olacağını belirtti. Yeni yatırımlara açık olduklarını ve bu konsepti çok sevdiklerini söyleyen Gökhan Koç, "Spor turizminde Antalya ile rekabet edemeyebiliriz. Antalya özelilikle futbol kampları alanında çok iddialı bir merkez. Bizim yoğunlaştığımız alan daha çok bireysel müşterilere spor oteli hizmetini sunmak" dedi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.