Aşçılar Milli Takımı, dünya üçüncüsü oldu...

Tüm Aşçılar Federasyonu, Aşçılar Milli Takımı, Villeroy & Boch Culinary World Cup 2010 kapsamında düzenlenen "Display" alanında Bronz Madalya alarak Dünya 3'üncüsü oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Aşçılar Milli Takımı, dünya üçüncüsü oldu...

Yılın en önemli aşçılık yarışmalarından olan Villeroy & Boch Culinary World Cup 2010 Küxemburg’ta başladı. Tüm Aşçılar Federasyonu’na bağlı Aşçılar Milli Takımı, Lüksemburg'da ilk derecesini aldı.

Yarışmanın başladığı ilk günden itibaren, yoğun bir ilgi ile karşılanan Aşçılar Milli Takımı, uluslararası basının ilgi odağı oldu. En önemli olan yarışma kategorilerinden bir olan Display alanında toplamda 6 Bronz Madalya kazanan Aşçılar Milli Takımı, bu alanda başarısını tüm dünyaya kanıtlamış oldu.

Ülke takımlarının yarıştığı kategoride, bir çok ülkeyi geride bırakarak dünya 3.’sü olan Aşçılar Milli Takımı Kaptanı Ümit Yüksel, “Bu daha başlangıç, bir çok kategoride aynı başarıyı bekliyoruz. Takım olarak katıldığımız bu kategoride, 3. olmamız, takım olarak motivasyonumuzu güçlendirdi. Gerçekten de, ülkelerin takım olarak yarıştığı kategoriler, çok heyecanlı ve çok çekişmeli geçiyor. Bu kategorilerden biri olan Display alanında derece almamız, tüm dünyaya Türk aşçılarının bu alanda var olduğunu bir kez daha göstermiştir” dedi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.