Anapa, SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı...

Dünya genelinde 20 bine, Türkiye’de ise bine yakın üyesiyle turizm profesyonellerinin meslek örgütü olan SKAL’ın, ülkemizde faaliyet gösteren 14 kulübü tarafından ‘Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu’ kuruldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
 Anapa, SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı...
Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu’nun 1. Olağan Genel Kurulu, 5 Mart tarihinde, İstanbul Konak Hotel’de gerçekleşti. Oy birliği ile federasyon başkanı seçilen Deniz Anapa, 2 yıl boyunca yürüteceği federasyon başkanlığı sırasında, dünya turizm sektöründe Türkiye’yi en üst düzeyde temsil edecektir.
Avusturya Lisesi, İstanbul Belediye Konservatuarı Bale bölümü ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği bölümü mezunu olan Deniz Anapa, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İtalyanca bilmektedir.
Aynı gün yapılan seçimde, Kamer Rodoplu, Skal International Konsül üyesi seçilerek, Uluslararası Temsilci unvanı aldı.

Dünya çapında, ‘ses getirecek’ projelere imza atılacak  

Dünya çapında ‘ses getirecek’ projelere imza atacaklarını kaydeden Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa, “Özveri, mesai, üretim, paylaşım ve çözüm. İşte bu beşli, bizim çalışma prensiplerimizi anlatıyor. Öncelikle, Türkiye'de SKAL kulüpleri arasında var olan birliği, dostluğu ve sevgiyi, işbirliği ile güçlendirerek tüm SKAL camiasına yayacağız ve Turizm sektöründeki varlığımızı ortak bir paydaya dönüştüreceğiz. Ardından, 13 yıl önce SKAL İstanbul Kulübümüz tarafından hayata geçirilen ve dünyaya örnek olan ‘SKALİTE – Turizmde Kalite Ödülleri’ gibi, dünya çapında ses getirecek projelere imza atacağız” dedi.
Aynı gün gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında, Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel ile Skal International geçmiş dönem Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Başkan Danışmanları olarak ilan edildi.

SKAL duayenleri, anılarını anlatırken duygu dolu dakikalar yaşandı
Aynı günün akşamı, İstanbul Skal Kulübü ev sahipliğinde görkemli bir gala yemeği düzenlendi. Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Türkiye'deki 14 SKAL Kulübünün Başkanları ile SKAL üyeleri katıldı.
Hilton İstanbul Hotel’de yapılan gecede, 1970’li yıllardan günümüze kadar Türkiye SKAL’a emeği geçenler, hazırlanan bir film gösterisi ile anıldı. Türkiye SKAL’ın, uluslararası camiada başarıyla yönettiği çalışmalar ve ülkemizde gerçekleşen kongrelerde görev alan SKAL duayenleri, o günlere ilişkin özveriyle gerçekleştirdikleri anılarını anlatırken, duygu dolu dakikalar yaşandı.
    
Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri 
*Deniz Anapa, Yönetim Kurulu Başkanı
*Kamer Rodoplu, Uluslararası Temsilci
*Can Aksit,  1.Başkan Yardımcısı
*Canan İnanç,  2.Başkan Yardımcısı 
*Savaş Çolakoğlu, Genel Sekreter
*Faik Alsaç,  Sayman
*Hasan Gürsel, P & R / Kulüp İlişkileri

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
*Aybars Altay
*Ramazan Aslan
*Ali Erkan Bezirgan
*Kaya Gürlersan
*Özcan Metin

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri
*Halit Cura
*Jozef Keşişyan
*Somer Özkök

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri
*Şükrü Ergür
*Yener Ergüven
*Tekin Ertan
 
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri

*Melike Doğruer
*Nesrin Göçhan
*Savaş Gürsel
 
Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri
*Gökhan Aydın
*Sadettin Bülbül
*Selçuk Nazilli


 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.