Anadolu’daki otel yatırımları, 54 sektörün iştahını kabartıyor...

Hazine Müsteşarlığı’nın turizme yönelik 171 projeyi teşvik belgesine bağlaması, otellere mal ve hizmet vermek isteyen, tekstilden mobilyaya, gıdadan, enerjiye kadar 54 sektöre milyarlarca dolarlık pazar yaratıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Anadolu’daki otel yatırımları, 54 sektörün iştahını kabartıyor...

Yatırım ve işletme döneminde otellere mal ve hizmet vermek isteyen firmalar 10-13 Şubat tarihleri arasında yapılacak EMITT Fuarı kapsamında düzenlenecek olan ‘Turizm Tedarikçileri’ bölümünde otellerle buluşacak.

 

Bu yıl 15’ncisi gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı kapsamında, “Büyüyen Turizm Pazarına Buradan Ulaşabilirsiniz” sloganıyla “Turizmciler ile Tedarikçiler Buluşması” yapılıyor. Ekin Grubu tarafından düzenlenen buluşma Tüyap’ta EMITT Fuarı’nın dördüncü salonunda 10-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tüyap’taki EMITT Fuarı’nın 4’ncü salonunda 10-13 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan  organizasyonu Ekin Grubu yapacak.

 

54 sektöre 10 milyarlık pazar...

Konuyla ilgili bilgi veren organizasyonun yöneticisi Hicran Köfteoğlu, “Otellere mal ve hizmet veren firmalar 10-13 Şubat 2011 tarihlerinde düzenlenecek EMITT Fuarı’na yurt içinden ve yurtdışından katılacak ziyaretçi ve katılımcılar ile buluşma imkanı bulacak. EMITT Fuarı’nın 4. salonunda yer alacak tedarikçi firmalar yeni bir iş ve yeni pazarlar bulma olanaklarına sahip olacak” dedi.

Artan otel yatırımları ile bu alanda 54 sektöre 10 milyar doları bulan bir pazar oluştuğunu belirten Köfteoğlu, EMITT Fuarı içinde açılan “Turizm Tedarikçileri” özel bölümde stantları ile yer alacak firmaların burada otellerin yatırımcı, işletmeci ve profesyonel yöneticilerle doğrudan doğruya buluşma olanağı elde edeceklerini söyledi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.