Açılış töreni için, en üst seviyede önlemler alındı...

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti açılış töreninde istenmeyen olayları önlemek için sivil polisler ve belediye birlikte çalıştı. Başkan Topbaş, istenmeyen olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Açılış töreni için, en üst seviyede önlemler alındı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti açılış töreni kapsamında kentin çeşitli meydanlarında yapılan kutlamalarda istenilmeyen olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığını, sivil polislerin ve belediyenin ilgili birimlerinin çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Topbaş, bu yılbaşında valilik ve emniyet teşkilatınca çok ciddi tedbirlerin alındığını, kameraların yerleştirildiğini hatırlattı.

 

Topbaş, şunları vurguladı:

 

"Hoş olmayan görüntüler, anında dünyanın bir başka yerinde yansıyor. Artık iletişim bu kadar gelişti. Bu, İstanbul'un ve Türkiye'nin imajı açısından çok önemli. Bunu bir rahatsızlık ve bir psikolojik rahatsızlık olarak değerlendirmek lazım. İstanbul artık bu çağdaşlığıyla, bu güzelliğiyle bu görüntüleri hak etmiyor. Gerekli tedbirler alınıyor. Sivil polisler ve belediyemizin ilgili birimleri çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın daha hassas olmalarını özellikle rica ediyorum. Güzellikleri yansıtmaya çalıştığımız böyle bir süreçte çirkinlikler, kötülükler ve yanlışlıkların yansımasını İstanbul adına asla istemiyoruz."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.