2011'in tatil trendleri belli...

Türkiye artık erken rezervasyonla tatile çıkıyor. Önceden rezervasyon ve toplu satın almalarla avantajlı fiyatlardan yararlanacak; uzun tatilleri beklemeyecek, haftasonlarını tatille değerlendireceğiz.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
2011'in tatil trendleri belli...

 www.piriveta.com Genel Müdürü Okan Barlas, Türkiye’de tatil anlayışının kökten bir değişime uğramakta olduğuna ve 2011 yılında bu trendin ivme kazanacağına dikkat çekti.

 

Yabancı turistlerin ülkemize gelip çok ucuz fiyatlarla lüks tatil yapması yıllardır imrenerek baktığımız bir durumdu. Ancak erken rezervasyon ve toplu satın almaların giderek yaygınlaşmasıyla artık yerli turistler de avantajlı fiyatlarla tatil yapmanın keyfini çıkarabiliyor. Türk turizm sektörünü canlandıran bu trendin 2011 yılında ivme kazanacağı şimdiden belli!

 

“Türkiye’nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü” www.piriveta.com üyelerine çok uygun fiyatlarla turizm odaklı hizmetler sunarak bu trendin güçlenmesine katkıda bulunuyor.

 

Barlas da konu hakkında şunları söyledi: "Yerli turist olarak kendi ülkemizde yabancılardan kat kat fazla ücret ödeyerek tesislerden yararlanabiliyorduk. Ancak bu durum hızla değişiyor ve önümüzdeki 2011 senesinde de değişmeye devam edecektir. Biz de Türkiye’de turizm odaklı tek fırsat kulübü olarak bu olumlu gelişmeye katkıda bulunuyoruz. İndirimli turizm fırsatları sunduğumuz için, ülke insanının turistik faaliyetlerini yoğunlaştırmalarını sağlayacağız. Böylece ülke turizmini de hareketlendireceğimize inanıyoruz."

 

Dünyada başarılı örnekleri bulunmasına karşın, Piriveta turizme özel fırsatlar sunan Türkiye’deki ilk proje olarak öne çıkıyor. Sitede seçkin otellerde konaklama, yurtiçi ve yurtdışı geziler ile daha pek çok fırsat yalnızca Piriveta üyelerine özel indirimli fiyatlarla sunuluyor. Böylece tüketiciler, tesislerden ve turizm ofislerinden tek başlarına elde edemeyecekleri fiyatlarla turistik fırsatlara ulaşabiliyor. Turistik tesisler ise hem erken rezervasyon sistemi sayesinde önlerini görebiliyor ve hem de ölü sezonu değerlendirme fırsatı bulunuyor.

 

Kısa tatilleri değerlendiriyoruz...

 
Türk Halkı artık kısa tatilleri seviyor. Piriveta da günübirlik programlarla farklı alternatifler sunarak kısa tatillerin özendirilmesinde öncü oluyor. Artık insanlar dinlenmek ya da gezmek için yalnız bayram tatillerini ve özel günleri beklemiyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.