2 BİN 500 EUROYA ODA..!

Turizm sektörüne Moda’da açtığı Hilton Worldwide ile 80 milyon euroluk giriş yapan Taşyapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Turanlı, “6 otel daha yapacağız” dedi

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
2 BİN 500 EUROYA ODA..!



Türkiye’nin inşaatta en büyüklerinden birisi olan Taşyapı, turizm sektörüne Anadolu yakasında 80 milyon euro yatırımla açtığı Hilton Worldwide 5 yıldızlı şehir oteliyle giriş yaptı.
210 kişinin istihdam edildiği Moda’daki otelin açılışında konuşan Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Türk turizmine 600 milyon euroluk yatırım yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu otel, yapmayı planladığımız otel zincirinin ilk halkası. Bunun dışında yurt içi ve yurt dışında toplam 6 otel yatırımımız daha olacak” dedi. Otelin ulaşım noktalarının merkezinde olduğunu belirten Doubletree by Hilton Istanbul-Moda Genel Müdürü Yalçın Aydın ise, “Doubletree by Hilton Istanbul-Moda, vapur ve deniz otobüsü iskelelerine, İstanbul’un her iki havaalanına, metrobüs - otobüs duraklarına, taksi ile tren istasyonlarına ve Boğaz Köprüsü’ne olan yakınlığı ile kolay ulaşılabilir ve merkezi bir konuma sahip.
Otelimiz şehir oteli olarak sadece iş ve sanat dünyasının değil aynı zamanda Modalıların da uğrak yeri olacak. Moda’nın değerine değer katmaya geldik” diye konuştu.

2500 EUROYA ODA
Aydın, otelde küçük farkların büyük değerlere dönüştüğü belirterek, “Otelde konuklar seyahatlerinin yorgunluğunu atarak ödül niteliğinde bir deneyim yaşıyorlar. Evlerinden uzakta ama evlerinin rahatlığı ve sıcaklığı ile karşılanıyorlar.
Lüks çarşaflar, kaz tüyü yorgan ve jumbo yastıklar, ergonomik masa sandalyeler, ücretsiz internet ve otopark hizmetimiz konuklarımızı evlerindeki gibi hissetmeleri için düşünülmüş küçük detaylardan sadece birkaçı” dedi. Doubletree by Hilton Istanbul Moda’nın tamamına yakını deniz manzarasına sahip 70 standart, 139 deluxe, 10 corner, 19 junior suit, 8 suit ve 1 kral dairesi olmak üzere 247 odası bulunuyor.
Ayrıca otelin terasındaki havuz hem gündüzleri hem de geceleri deniz manzarası eşliğinde hizmet sunuyor. Oda fiyatları ise konumuna ve özelliklerine göre 150 ile 2 bin 500 euro arasında değişiyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.