19 Mayıs'ta Anadolu'yu Odeon'la keşfedin...

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatili haftasında, Anadolu’nun dört bir köşesine düzenlenen turlar size gençlik ve dinamizm katacak. Yeni keşifler ve güzellikler bu turlarda sizi bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
19 Mayıs'ta Anadolu'yu Odeon'la keşfedin...

Odeon Tours Kültür Turları Departmanı’ndan yapılan açıklama şöyle:”Baharın tüm güzelliklerini sunması, tüm Anadolu’nun yemyeşil olması ve gezilebilecek en uygun gezi şartlarını sağlamasıyla, bu tatil dönemi Kültür Turları’na çıkmanın tam zamanı olacak. Misafirlerimize, 19 Mayıs tatillerini özellikle Odeon Tours Kültür Turları’yla değerlendirmelerini öneriyoruz.”

BURSA & CUMALIKIZIK: Osmanlı sanatını ve yaşantısını keşfe çıkın...

Yeşil Bursa’nın doğasında kaybolmak isteyenler için tarihi yapılarla renklenecek turlar, 19 ve 21 Mayıs tarihlerinde hareket edecek. Almira ve Holiday Inn Otel’de konaklama alternatifleri bulunan, bir gece konaklamalı turlar kapsamında Mudanya, Trilye, Uludağ, Yeşil Camii, Kongre Binası, St. Jean Kilisesi ve Cumalıkızık görülecek yerler arasında. CardFinans’a 12 taksit imkanının sunulduğu turların fiyatları 179 TL’den başlıyor.

ASSOS & TRUVA: Balığa, denize ve hikâyeye bu turda doyacaksınız...

Türklerin yazdığı en büyük destanlardan birine ev sahipliği yapan Çanakkale’den başlayacak tur, Assos’ta son bulacak. 18-19 ve 20 Mayıs tarihlerinde yola çıkacak turlar kapsamında Çanakkale, Gelibolu, Şehitlik, Arıburnu, Edremit, Akrapol, Geyikli, Yel Değirmenleri, Assos görülecek yerler arasında… 12 taksit imkanıyla sunulan ve 1-2 ve 3 gece otel konaklama alternatiflerinin bulunduğu turların fiyatları 219 TL’den başlıyor.

BİTİNYA: Geleneksel bir atmosfer eşliğinde Safranbolu...                             

Bitinya turu, baharın ılık rüzgârları eşliğinde Safranbolu ve çevresini keşfetmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat… Tur, Safranbolu’nun Osmanlı’dan kalma, kendine has daracık sokaklarında kaybolmak, dibek kahvesinin yanında meşhur lokumlarının tadına varmak isteyenlere geleneksel bir atmosfer sunuyor. 18 ve 19 Mayıs akşamlarında hareket edecek turlarda misafirler, 2 veya 3 gece Ilgaz Mountain Resort Otel’de konaklayacaklar. 12 taksit imkanının bulunduğu turların fiyatı 349 TL’den başlıyor.

KAPADOKYA: Güzel Atlar Diyarı...

Persler’in; “Güzel Atlar Diyarı’ anlamına gelen “Katpatuka” adını verdiği bu coğrafyada taş toprakla, gökyüzü peribacalarıyla bütünleşiyor. Peribacaları, doğası ve eğlenceleriyle, rüya gibi bir seçenek olan Kapadokya Turu ile güzel atlar diyarında unutulmaz günler yaşayacaksınız. 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yola çıkacak turlar, 2 gece otel konaklamalı gerçekleşecek ve 349 TL.’den başlayan fiyatlarla misafirleriyle buluşacak.

Uçak ile GAP: Efsanelerle Doğal Güzelliklerin Buluşması...

Doğu’nun mistik ve gizemli atmosferiyle renklenen Uçak ile Gap turunda yüzyıllara meydan okuyan yapıları ve kültürüyle büyülenirken gezinin keyfine varacaksınız. 18 Mayıs’ta THY uçuşu ile yola çıkacak ve 4 gece konaklamalı olarak düzenlenen turda Antakya, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Midyat, Adıyaman, Nemrut Dağı, Balıklı Göl görülecek yerler arasında yer alıyor. Halfeti Tekne turunun ve Sıra Gecesi eğlencesinin de fiyata dahil olduğu turlar, 849 TL.’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Kuşadası-Pamukkale: Şifa Dağıtan Topraklar...

Yüzyıllardır şifa dağıtan Pamukkale ve güzelliklerle dolu Kuşadası, 19 Mayıs tatili için rotanız olabilir. Keyifli yöre Kuşadası, eski çağlarda tedavi amaçlı kullanılan Antik Havuz, hekimlik ve kehanet tanrısı Apollon’a adanmış Tapınak, antik şehir Afrodisias, meşhur travertenler geçmişle bugünü harmanlayan yolculuğun önemli durakları olacaklar. 18 Mayıs akşamı hareket edecek üç gece otel konaklamalı tur, 349 TL.’den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.

Eskişehir-Kütahya: Anadolu’nun Ruhunu Yakalayın...

Anadolu’nun en modern şehirlerinden Eskişehir’in yaşadığı hızlı dönüşümü yakından görmek ister misiniz? 19 Mayıs tatilinde Eskişehir, Odunpazarı, Cam Müzesi, Lüle Taşı Yapımı, Porsuk Çayı Tekne Turu ve Çini mağazası durakları bulunan turun bir gece otel konaklaması bulunuyor ve 199 TL’den başlayan fiyatlarla sağlanıyor.

Düzce-Yedigöller: Mavi ve Yeşilin Nefes Kesen Tablosu...

Tatiliniz de yemyeşil bir tablonun içinde gezinmek ister misiniz? Samandere Şelalesi, Güzeldere, İncegöl, Büyükgöl, ve Gölyaka kışın tüm yorgunluğunu alacak ve sizi yaza hazırlayacak. İki gün sürecek tur, 179 TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.

Batı Karadeniz: Osmanlı’nın mirasını yerinde yaşamak isteyenlere…

Batı Karadeniz Bölgesi’nde keyifli bir yolculuğa ne dersiniz? Tarihi Osmanlı evlerinin bulunduğu, dönemin yaşantı şeklinin özenle korunduğu Safranbolu ve Amasra’ya ek olarak Abant’ı da keşfedebileceğiniz tur boyunca doğal güzelliklere doyacaksınız. 19 ve 20 Mayıs’ta yola çıkacak turlar 209 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.