Zengin Ruslar gelecek, lüks oteller ihya olacak...

Antalya, Alanya ve Marmaris'teki lüks otellere Rusya'dan turist getiren Türk seyahat acentesi Time Services, MNG Holding tarafından kurulup daha sonra Anex Tur'a devredilen Bentour International'ın Rusya operasyonunu satın aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Zengin Ruslar gelecek, lüks oteller ihya olacak...

Time Services Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Özer, “Amacımız yüksek gelir grubuna sahip Rus ve Ukraynalı turistleri Türkiye'ye getirmek” dedi. Rusya'dan Türkiye'ye turist getiren bir başka tur operatörü Anex Tur ile Bentour International için uzun zamandan bu yana satın alma görüşmelerini yürüttüklerini ifade eden Özer, şöyle devam etti: “Bentour'un Rusya operasyonunu ortaksız, tek başımıza almak için anlaşma sağladık. Biz kendi acentemizle Rusya'dan yılda 30 bin kişi getiriyorduk. Buna ilave olarak Bentour'un da yaklaşık 30 bin kişilik müşteri portföyünü bünyemize katacağız.

 
Satın almadan sonra operasyonlarımız Rusya ile sınırlı kalmayacak. Moskova’nın yanı sıra Rostov, Kiev gibi şehirleri içine alan yoğun tanıtımlarımız olacak.” Çok fazla turist getirmek yerine, kaliteye önem veren zengin turisti getirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Sezgin Özer, “Şimdiye kadar Türkiye'ye daha fazla yüksek gelir profiline sahip turistler getirdik. Bentour da bu şekilde çalışıyordu. Lüks otel tatillerini satmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

(HT)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.