Yonca Erdoğ, Kempinski Türkiye ve Bulgaristan Direktörü

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un Rezervasyon ve Gelirler Direktörü Yonca Erdoğ, Cenevre Kempinski Merkez Ofis tarafından Kempinski Türkiye ve Bulgaristan Gelirler Yönetimi ve Rezervasyon Bölge Direktörlüğü’ne getirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yonca Erdoğ, Kempinski Türkiye ve Bulgaristan Direktörü
Bölgesel pozisyonu itibariyle Erdoğ, 1 Şubat 2011’den itibaren Çırağan Palace Kempinski’nin yanı sıra Kempinski’nin Bodrum, Belek ve Bulgaristan Sofya ve Bansko’daki otellerinin odalarından yiyecek-içecek birimlerine tüm ürünlerin fiyatlandırılmasından, operasyonlardan sağlanan gelirlerinin maksimize edilmesinden, bütçe hedeflerinin tutulmasından ve bölgeye has gelir yönetimi stratejisi oluşturmaktan sorumlu.
 
Erdoğ, kariyerine, 1988-1991 arası Operasyon bölümünde çalıştığı Akdeniz Tourism’de başladı. Satış, rezervasyon ve gelir yönetimi alanlarında toplam 13  yıllık tecrübesi bulunan Erdoğ Swissotel İstanbul’a 1991’de girdi ve adım adım yükselerek önemli başarılara imza attı. Swissotel İstanbul’da 1993 itibaren Satış Departmanında çeşitli görevlerde bulundu ve Grup Satış Müdürü olarak 2002 Ekim’de Çırağan Palace Kempinski İstanbul’a transfer oldu. Sadece 6 ay sonra Gelirler ve Rezervasyon Direktörlüğü’ne terfi eden Erdoğ, Mayıs 2003’ten bu yana oda satışlarının, ziyafet ve yiyecek içecek gelirlerinin maksimize edilmesinden rakip analiz ve doluluk tahminlerine, otelin tüm gelirlerinden ve sekiz kişilik rezervasyon ekibinden sorumlu, aynı zamanda  Çırağan Palace Kempinski İstanbul Yönetim Kurulu üyesi.
 
Erdoğ , Hamburg Friedrich Ebert Gymnasium ve Istanbul Üniversitesi Doğu Dilleri ve Edebiyatı  bölümünde eğitimini tamamlamış, ana dili Türkçe ve Almanca olup mükemmel İngilizce konuşan, beş yaşında bir kız annesidir. Erdoğ’un hobileri arasında fotoğrafçılık, resim ve sinema bulunmakta.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.