Yılmaz Özkızılırmak, Legacy Ottoman ailesine katıldı...

Lagacy Ottoman Hotel İstanbul Yiyecek & İçecek Direktörü olarak atanan Yılmaz Özkızılırmak 1980 yılında Staj ve Otel İşletmeciliği Eğitimi için gittiği İsviçre’de “Mövenpick Hotel’s International Group” otellerinde değişik görevlerde bulundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yılmaz Özkızılırmak, Legacy Ottoman ailesine katıldı...

1992 yılında Türkiye’deki ilk Mövenpick Hotel İstanbul’un açılışı için yurda dönen Yılmaz Özkızılırmak Mövenpick Hotelden sonra sırası ile Conrad Hotel International’da Yiyecek&İçecek Müdürlüğü, Antalya Falez Hotel’de Yiyecek&İçecekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde başarılı organizasyonlara imza attı.

 

1998 yılında yine Mövenpick Grubu'nun Türkiye’de ilk Gastronomi Zinciri olan

 “Mövenpick Marché Restaurant”ları Türkiye Direktörü oldu. 2005 yılında Kaya Ramada Hotelde Yiyecek & İçecek Direktörü olarak göreve başladı. 2008 yılında Elite World İstanbul Hotel’de 2009 yılı sonlarına kadar Yiyecek &İçecek Direktörlüğü görevini yürüttü. Ocak 2010 itibarı ile yeni oluşturulan yönetim kadrosuna dahil olup Legacy Ottoman Hotel İstanbul’a Yiyecek & İçecek Direktörü olarak atandı. İngilizce ve Almanca bilen Yılmaz Özkızılırmak evli ve 1 çocuk babası.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.