Yılın en şanslı çifti, Dedeman Antalya'da evlenecek...

Dedeman Antalya kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Dedeman Antalya Hotel & Convention Center ve Vestel işbirliğiyle düzenlenen kampanya ile 10.10.2010 tarihinde evlenecek şanslı çifte birbirinden değerli armağanlar verilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yılın en şanslı çifti, Dedeman Antalya'da evlenecek...

Şanslı çifti, hediye paketinde bulunan beyaz eşyalar, balayı paketi, gelinlik, balayı süiti gibi birçok hediye bekliyor olacak. Sadece bu özel gün için geçerli olacak uygulama ile çiftler, Dedeman Antalya’da peri masallarındaki gibi bir düğün yaşayacak.

 

2010 yılının en şanslı çifti 10.10.2010 tarihinde Dedeman Antalya’da evlenecek. Bu özel günde evlenecek olan çifti, Vestel marka buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, çiftin isteğine göre Dedeman Bodrum, Dedeman  Kapadokya veya Dedeman Şanlıurfa Otelleri’nden birinde oda & kahvaltı 2 gece konaklamalı balayı paketi, gelinlik, balayı süiti, ücretsiz video çekimi ve çiftin 1. evlilik yıldönümünde Türkuaz Fine Dining Restaurant’da baş başa romantik bir akşam yemeği bekliyor olacak. Kampanya minimum 300 kişilik, yemekli davetler için geçerli olacaktır.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.