Yedinci turizm ofisi, Taksim'de açıldı...

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, turistlere daha iyi hizmet vermek için İstanbul'da yedinci ofisini Taksim'de açtı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yedinci turizm ofisi, Taksim'de açıldı...

Açılışta konuşan İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Yürütme Kurulu Başkanvekili Ahmet Emre Bilgili, ''Turizmde en önemli faktör güvendir. Bu bürolarla, turistlerin güvenini çok daha iyi sağlayacağız'' dedi.

 

Turizm Danışma ofisleri Renovasyon projesi kapsamında, bu yılın başında renovasyonları tamamlanan Atatürk Havalimanı, Karaköy, Sirkeci, Sultanahmet ve Sabiha Gökçen Havalimanı ofislerine Taksim Ofisi de eklendi. Yenilenen ofislerdeki teknik altyapı tamamen modernleştirilirken, binaların fiziksel görünüşü de değiştirildi.

 

Ofislere, İstanbul 2010 tanıtım posterleri asıldı. Ayrıca ofislerde hem İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansının, hem Kültür ve Turizm Bakanlığının tanıtım broşürleri, haritalar ve diğer materyaller turistlerin hizmetine sunuldu.

 

Taksim'deki yeni ofisin açılışına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı.

 

Demircan, ofisin büyük bir eksikliği kapattığını belirterek, katılımcılara ikinci ofisin de bir yıl içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılacak çalışma ile Tünel bölgesinde açılacağı müjdesini verdi.

 

Beyoğlu ilçesinin önemine işaret eden Demircan, ''Turistler, tarihi yerleri gezmenin dışında artık İstanbul'u, Beyoğlu'nu yaşamaya, solumaya, bir kahve içmenin tadını yaşamak için ziyarete geliyorlar. Yurt dışı ile mukayese edince en iyi restoranlar Beyoğlu'nda'' dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.