Wyndham’ın Ankara’daki ilk Trademark Collection oteli açıldı

95’ten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Ankara’daki ilk Trademark Collection by Wyndham otelinin açılışını gerçekleştirdi.

03/10/2024 21:16
Wyndham’ın Ankara’daki ilk Trademark Collection oteli açıldı

95’ten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Ankara’daki ilk Trademark Collection by Wyndham otelinin açılışını gerçekleştirdi. Yeni inşa edilen ve zarif tasarımıyla öne çıkan Boreas Hotel, Trademark Collection by Wyndham, başkentin kalbinde çok amaçlı yaşam alanları sunuyor.

Wyndham'ın ilk kez 2017 hayata geçirdiği Trademark Collection by Wyndham, konaklama sektörünün “soft brand” segmentinde dünyanın en hızlı büyüyen markaları arasında yer alıyor. Boreas Hotel, Trademark Collection’ın yakın zamanda İstanbul ve İzmir’de açılan otellerin yanı sıra New York, Berlin, Milano, Doha ve Atina gibi dünyanın en gözde şehirlerindeki 270’ten fazla oteli de kapsayan global portföyüne katılıyor. Wyndham bu açılışla 11 markası altında yaklaşık 120 otelinin bulunduğu Türkiye’de tesis sayısı bazında en büyük uluslararası otel şirketi olma konumunu da güçlendiriyor.

"Türkiye’nin başkentinin kalbinde butik bir otel deneyimi ve eşsiz bir hizmet sunuyoruz"

Mülkiyeti Boreas Gayrimenkul’e ait olan ve yine aynı şirket tarafından işletilen 51 odalı otel, Çankaya’nın merkezi bir noktasında yer alıyor ve Ankara’nın iş ve alışveriş merkezlerine, tarihi yerlerine ve büyükelçiliklere kolay erişim imkanı sunuyor.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Pazar Yönetici Direktörü Panos Loupasis, "Tradermark markamız, portföyündeki her bir otelin kendine özgü özelliklerini ve cazibesini öne çıkarıyor. Türkiye’deki otel sahiplerinin olağanüstü deneyimleri misafirleriyle buluşturabilmeleri için pek çok fırsat bulunduğunu görüyoruz. Boreas Hotel’in açılışıyla birlikte Türkiye’nin başkentinin kalbinde butik bir otel deneyimi ve eşsiz bir hizmet sunuyoruz ve misafirlerimiz için büyük bir önem taşıdığını bildiğimiz bu pazarda büyümeye devam etme kararlılığımızı tekrar vurguluyoruz” dedi.

"Ankara’daki misafirlerimize yüksek kaliteye sahip bir butik deneyim sunabileceğiz” 

Boreas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alper Önel, “Wyndham’ın konaklama sektöründeki eşsiz itibarı ve dünya çapındaki uzmanlığından yola çıkarak kendileriyle bu ortaklığa imza attık. Trademark markası bir yandan Boreas Hotel’in kendine özgü cazibesi ve karakterini muhafaza ederken, aynı zamanda markanın yaygın ağı, kaynakları ve destek hizmetlerinden yararlanmamıza olanak tanıyor.

Otellerin bağımsız ruhlarına değer veren bir dünya markasından destek aldığımız bu iş birliği sayesinde, Ankara’daki misafirlerimize yüksek kaliteye sahip bir butik deneyim sunabileceğiz” diye konuştu.

Trademark Collection by Wyndham büyümeye devam ediyor

Türkiye pazarına ilk kez 2023 yılında giriş yapan Trademark Collection by Wyndham’ın ülkedeki portföyünde, İstanbul’daki Operla Airport Hotels, Trademark Collection by Wyndham ve bu yıl İzmir’in Menemen ilçesinde açılan FT Lotus Thermal Hotel & Spa, Trademark Collection by Wyndham ile birlikte toplam üç otel yer alıyor. Bunlara ek olarak markanın globaldeki proje stokunda 100 otel daha yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.