www.istebenimtatilim.com'un ilk kazananları belli oldu...

Türkiye’nin lider tur operatörü Etstur'un yeni hizmete soktuğu “www.istebenimtatilim.com” paylaşım sitesinin ilk kazananları belirlendi. Maldivler’de çekilen fotoğrafı ile Azize Selvi tatil hediyesi kazanırken, Titanic Resort Otel’de çekilen fotoğrafı ile Sezgin Öztürk, 2 adet Atlasjet biletinin sahibi oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
www.istebenimtatilim.com'un ilk kazananları belli oldu...

Etstur, Mart ayında hizmete açtığı yeni paylaşım sitesi www.istebenimtatilim.com ile tatil severleri sosyal medyada buluşturmaya devam ediyor. Çok özel tatil hediyelerinin sunulduğu internet sitesi, tatilcilerin en güzel tatil anılarına ev sahipliği yapıyor.  

5 Mart - 5 Nisan 2010 tarihleri arasında jürinin özel değerlendirmesiyle, www.istebenimtatilim.com paylaşım sitesine gelen 2000'e yakın fotoğraf arasından birinci seçilen Azize Selvi, Maldivler’de çektirdiği fotoğrafı ile, Club Virgin Bodrum'da 4 gece çift kişilik her şey dahil konaklamalı tatil ve Etstur reklam kampanyalarında yer alma şansı kazandı. 5 Mart-5 Nisan 2010 tarihleri arasında site kullanıcıları tarafından oylanarak birinci seçilen Sezgin Öztürk ise Titanic Resort Otel’de çekilen fotoğrafı ile 2 adet Atlasjet uçak bileti kazandı.

Ödüller Devam Edecek...

Özel bir jürinin değerlendirmesi sonucu büyük ödüle sahip olacak fotoğrafların sahiplerine Etsgroup portföyünde bulunan 4 veya 5 yıldızlı otellerde 4 gece, çift kişilik, her şey dahil konaklamalı tatil seçenekleri hediye ediliyor. Oylama sonucu birinci seçilen tatil fotoğrafı, sitenin ana sayfasında yayımlanırken aynı zamanda, Etstur reklam kampanyalarının yıldızı olma şansına kavuşuyor.

Tatilciler deniz, doğa, tarihi eser, spor, eğlence, oda, çocuk ve diğer kategorilerde istedikleri sayıda tatil resimlerini, www.istebenimtatilim.com paylaşım sitesine yükleyerek yarışmaya katılabiliyorlar.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.