WWA Wakeboard Dünya Şampiyonası, Antalya'da başlıyor...

Dünya Wakeboard (Kablolu Su Kayağı) Şampiyonası, 27 Eylül'de Antalya'da başlayacak. Hip-Notics Cable Park tarafından düzenlenen World Wakeboard Assosiation'ın (WWA) organize ettiği şampiyona, 27 Eylül'de Hip-Notics Cable Park'da start alacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
WWA Wakeboard Dünya Şampiyonası, Antalya'da başlıyor...

2 Ekim'de sona erecek şampiyonaya, 16 ülkeden yaklaşık 200 sporcu katılacak. 5 ayaktan oluşan şampiyonanın ilk üç ayağı, Amerika Birleşik Devletleri, Hollanda ve Almanya'da gerçekleştirildi. Şampiyona, dördüncü ayak olan Türkiye'nin ardından Filipinler'de düzenlenecek yarışla sona erecek. Toplam 8 ayrı kategoride yapılacak yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara toplam 30 bin dolar para ödülü verilecek.

 

ŞAMPİYONAYA EN İYİ ŞEKİLDE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ...

 
Hip-Notics Cable Park Müdürü Barış Özoral, yaptığı açıklamada, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Şampiyonanın zevkli ancak sporcular adına zorlu geçeceğini belirten Özoral, “Şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışacağız. İnşallah gelecek yıllarda da bu tür organizasyonları gerçekleştiririz” dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.