WTA Avrupa Galası, Rixos Premium Belek’te gerçekleşecek...

Dünya Seyahat Ödülleri Avrupa Galası, 1 Ekim 2010 tarihinde Rixos Premium Belek’de düzenlenecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
WTA Avrupa Galası, Rixos Premium Belek’te gerçekleşecek...

Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin “Oscar’ları” olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödüllerinin bu yılki Avrupa Gala Töreni, Rixos Hotels ve Türk Havayolları sponsorluğunda 1 Ekim 2010 tarihinde Rixos Premium Belek’de düzenleniyor. Bu yıl Rixos Premium Belek’te gerçekleşecek olan 17. Dünya Seyahat Ödülleri’nde kıtaların önde gelen seyahat şirketleri, acentaları ve destinasyonlar ‘En İyi’ ünvanını kazanmak üzere yarışacaklar.

 
Rixos Grubu’nunda on kategoride aday olduğu ve 22 Avrupa ülkesinden yaklaşık 600 uluslararası basın mensubunun davet edildiği, bu önemli organizasyona, bölgenin turizm otoriteleri, CEO’ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, devlet bakanları, turizm departmanları ve destinasyonların başkanları, endüstrinin önde gelenleri ve ünlüler katılıyor.

Avrupa Ödülleri töreni daha önce birçok ülkede yapılmasına karşın ilk defa Türkiye'de Rixos Premium Belek’te düzenleniyor.

 
Rixos Grup gibi dünya çapındaki markaların, iş performansı ve yenilikçi, ilham veren ürünler ve hizmetleri ile mükemmel müşteri hizmetleri açısından değerlendirilmesinin yapıldığı organizasyonda kategoriler havayolları, oteller ve spa’lardan kruz seyahatlerine, araba kiralama ve golf resort’lara kadar herşeyi içeriyor.
 
Kazananlar, World Travel Market’den hemen önce 7 Kasım, Pazar günü Londra’da gerçekleşecek Dünya Seyahat Ödüllerinin finalinde yarışacaklar.

 

Rixos Grup, Avrupa'nın En İyi Hotel Marka Ödülüne Aday...

 

En önemli seyahat ve turizm ödülü olarak adlandırılan ve 1994 yılından itibaren önemli ödüllerin dağıtıldığı organizasyonda Avrupa'nın En İyi Hotel Marka 2010 Ödülüne aday oteller arasında Rixos Hotel’de yeralıyor. Rixos Grubu’nun dışındaki diğer adaylar ise şu şekilde sıralanıyor: Barcelo Hotels & Resorts; Hilton Hotels; Intercontinental Hotels & Resorts; Kempinski Hotels & Resorts; Le Meridien Hotels & Resorts; Malmaison Hotels; Marriott Hotels Resorts & Suites; Radisson Hotels & Resorts

 

2010 ödülleri için Rixos Hotels adayları ve kategorileri:

 

* Rixos Hotels - Avrupa'nın En İyi Otel Markası

* Rixos Premium Belek - Avrupa'nın En İyi Her Şey Dahil Resort Oteli

* Rixos Premium Belek - Avrupa'nın En İyi Luxury Resort Oteli

* Rixos Sungate - Avrupa'nın En İyi Toplantı ve Konferans Resort Oteli

* Rixos Sungate - Avrupa'nın En İyi Aile Resort Oteli

* Rixos Premium Bodrum - Avrupa'nın En İyi Sahil Resort Oteli

 

* Rixos Premium Bodrum - Avrupa'nın En İyi Resort Oteli

* Rixos Libertas Dubrovnik - Avrupa'nın En İyi Casino Resort Oteli

* Rixos Libertas Dubrovnik – Hırvatistan’ın En İyi Oteli

* Rixos President Astana - Kazakistan En İyi Oteli

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.