WOW İstanbul'dan, nostaljik parti...

WOW Istanbul Hotels & Convention Center’ın önceki gece düzenlediği WOW Istanbul Party (70’s/80’s Party)’e katılan davetliler, nostaljik bir gece yaşadılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
WOW İstanbul'dan, nostaljik parti...

Davetlilerin 70’li ve 80’li yılları anımsatan kıyafetlerle katıldıkları partinin

sunuculuğunu radyo showları ile milyonları kendine hayran bırakan Cem Ceminay ve Bonbon Funda gerçekleştirdi... Fuaye alanına kurulan, halka atma ve kutu devirme oyunları ile eğlenen davetliler, niyet çekip photoblogların önünde gecenin anısına fotoğraf çektirdiler.

 

Cem Ceminay’ın bir döneme damgasını vurmuş ‘Take My Breath Away’, ‘Comanchero’, ‘Happy Nation’, ‘Soca Dance’, ‘Hotel California’, ‘La Isla Bonita’, ‘Self Control’ ve ‘Eye of Tiger’ gibi birbirinden güzel şarkılarıyla

70’li ve 80’li yıllara keyifli bir yolculuk yapan davetliler ilginç sürprizler ve yarışmalarla da eğlenceli bir gece yaşadılar… Cem Ceminay ve Bonbon Funda geceye katılanlarla dikiş dikme, müzik ve dans yarışması yaptılar.

 

Düzenlenen yarışmalarda birinci ve ikinci gelenlere Prag, WOW Kremlin Palace, WOW Topkapı Palace’da hafta sonu tatili, WOW Istanbul ve WOW Airport Hotel’de ise iki gece konaklama ödülleri verildi.

 

Rock müziğin efsane isimlerinden Erkin Koray’ın da sahne aldığı muhteşem gecede ünlü sanatçı Çöpçüler’, ‘Şaşkın’, ‘Fesuphanallah’, ‘Arapsaçı’, ‘Sevince’, ‘Öyle Bir Geçer’ gibi hit olmuş birbirinden güzel şarkılarıyla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.