WOW İstanbul’da hijyen kalkanı...

Türkiye’de ilk kez WOW Istanbul Hotels & Convention Center, bakteri ve mikroplara karşı en etkin yöntem olan BioShield uygulaması ile misafirlerini koruyor. Amerikan Tarım Bakanlığı ve Amerikan Çevre Koruma Ajansı onaylı BioShield yüzey koruyucusu; bakteri, mantar ve mikroplara karşı nano teknolojik kalkanlar oluşturarak, 90 gün boyunca mikrop ve bakterilerin çoğalmasını ve barınmasını engelliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
WOW İstanbul’da hijyen kalkanı...

Tesisin Sağlık Kulüpleri, odalar ve mutfaklar gibi alanlarında hijyen, misafir ve çalışanların sağlığı için tercih edilen “Anti-Bakteriyel Yüzey Koruyucu” yöntemi; H1N1 virüsünün de dahil olduğu İnfuenza virüsleri, Lejyoner hastalığı, birçok Salmonella tipi, siyah küf, ayak mantarı, deri enfeksiyonları gibi çok farklı bakteri ve virüse karşı koruyucu özellik taşıyor. Çağımızın en büyük sıkıntılarından biri olan alerjilerin sebeplerinin başında gelen toz akarlarının da oluşumunu engelleyen BioShield, ortamda oluşan ya da çeşitli yolla taşınan bakterilerin yüzeye tutunmasını ve üremesini önlüyor.

 

ABD’de önemli hastane, spor kulüpleri ve gıda üretim alanlarında kullanılan ürünler,  klasik dezenfektanlardan farklı olarak bakteri ve mikropların çoğalma ve yayılmalarını önlemede uzun süreli etkili oluyor.  WOW Istanbul Hotels & Convention Center Genel Koordinatörü Ziya Cihan, “Özellikle son dönemde yaşanan grip salgınları seyahat eden kişilerin ne kadar risk altında olduğunu gösterdi. Klasik temizlik ürün ve yöntemlerine ilave olarak kullanılan bu uygulama ile; spor yapan, odalarımızda konaklayan ve restoranlarımızda yemek yiyen tüm misafirlerimiz hijyen ve sağlık açısından güven içinde olacaklar” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.