Volkan Altıntaş, 'Turizm Aktüel Ailesi'ne katıldı...

Turizm dünyasının yakından tanıdığı akademisyen Volkan Altıntaş, 15 Şubat tarihi itibariyle 'Turizm Aktüel' ailesine katıldı. Turizm Aktüel olarak, Sayın Volkan Altıntaş’a 'Hoşgeldin' diyoruz.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Volkan Altıntaş,  'Turizm Aktüel Ailesi'ne katıldı...

1978 doğumlu Volkan Altıntaş, Gazi Üniversitesi İİBF İşletme bölümünde lisansını daha sonra Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ana bilim dalında ise yüksek lisans çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalarını Avrupa Birliği ve turizm politikaları, bölgesel kalkınma, yaşam kalitesi, Türkiye’nin tanıtımı ve imajı konusunda sürdüren Volkan Altıntaş 2005 yılından bu yana Bonn Üniversitesi Avrupa Entegrasyon Çalışmaları Merkezi’nde Junior Fellow olarak da görev yapmaktadır. Avrupa Birliği müzakereleri konusunda çıkarılan ZEI EU-TURKEY MONITOR dergisinin editörlüğünü de yürüten akademisyen Altıntaş’ın çeşitli ülkelerde bir çok bilimsel toplantı, organizasyon ve çalışmaları ve uluslararası bir çok toplulukta da üyelik ve üst düzey görevleri bulunmaktadır.

Avrupa Genç Akademisyenler Birliği (EURODOC) Türkiye  gözlemci üyesi,  Dünya Turizm ve Seyahat Yazarları Birliği (FIJET) , Turizm  Gazeteci ve Yazarları Derneği (TUYED), Alman Federal Eğitim ve Araştırma Bakanlığı Türk-Alman İşbirliği Çalışma Grubu üyeliklerini sürdüren Volkan Altıntaş, 2006 yılında bu yana Alman Turizm Akademisyenleri Birliği’(DGT) nin tek Türk üyesi olarak görev yapmaktadır.    

Halen Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Turizm İşletmeciliği ve Otelciliği anabilim dalında doktora çalışmalarını sürdüren Volkan Altıntaş, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.