VIP Turizm'le bayramda gezin, seneye ödeyin...

VIP Turizm, her bayram olduğu gibi bu bayramda da mutlu bir tatil yaşatmak için alternatif programlar sunmaya devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
VIP Turizm'le bayramda gezin, seneye ödeyin...

7 kıtada 40 farklı destinasyonla sunulan tur programları tatilcilere başka dünyaların kapılarını aralarken “Şimdi Gez Seneye Öde” imkanı ile de farklılığını ortaya koyuyor.

 

VIP’ten Klasikler...

VIP Classics, Mısır, Hindistan, Çin, Güney Afrika gibi uygarlıkları ve kültürleri ile dünyaya yön vermiş medeniyetlerin; Kenya, Tanzanya, Güney Afrika gibi hala vahşi hayatın hükümsürdüğü ülkelerin izinden gidiyor. “Go Africa” konsepti ile hazırlanmış Afrika’ya özel turlarla birlikte 18 farklı destinasyonda yeni maceralar sizi bekliyor. 

 

Tatile Doyamayanlara...

VIP Holidays, sizi birbirinden egzotik sahilllere, ince ve narin kumlara, mercanların göz alıcı dansına davet ediyor. Avrupa’nın, Asya’nın ve Afrika’nın en bakir sahilleri bırakın sizi cezbetsin. Beyaz kumsallarına ayak basmaya doyamayacağınız Zanzibar, içinde kaybolmayı umacağınız dalmaçya kıyıları ile Dubrovnik, çölün ortasındaki vaha Dubai, cennette yaşamak isteyenleri bekleyen Phuket, Bali,Tunus ve Langkawi... Sonsuz güneşin ışığında dans etmek için kendi cennetinizi seçin.

Her Şehir Bir İnsan...

Ünlü yazar Mario Levi, “ Hiç beklemediğimiz bir anda bir şehrin tutsağı olduğumuzu anlayacağız.” der “Bir şehre Gidememek” adlı kitabında. İşte sizin içinde o an geldiyse, VIP Cities sizi tutsağı olacağınız şehirlere çağırıyor. Prag, Roma, Barcelona, Beyrut, Paris, Lizbon, Nice... Hepsi vazgeçemediniz bir insan gibi; hepsi ayrı karakterli... Biriyle karşılaşmanın tam vakti...

Başka Liman Başka Bir Aşk...

VIP Cruises, aradığı aşkı bulamayanlara yeni limanlar, yeni yolculuklar vaad ediyor. Dünyanın en lüks ve en büyük gemileri ile konforun ve lüksün kucağında, salına salına bir seyehat sizleri bekliyor. Akdeniz’de, Atlantik’te, Atlas’ta... İstediğiniz aşk belki bu limalardan birinde yolunuzu gözlüyor.

Yurt İçinde Kültür ve Tatil Turları

VIP Turizm, yurt dışında gidemeyecekleri unutmadı ve onlara da iki farklı tur seçeneği ile hizmet sunuyor; kültür ve tatil... Kültür turları ile Anadolu Medeniyeti’nin doğuşuna ve bugüne gelişine tanıklık edecek; tatil seçeneği ile de en güzel kumsallarda,tatil beldelerinde yaz tatilinin tadını çıkaracaksınız.

 

Şimdi Gez Seneye Öde

VIP Turizm, uygun fiyatla kaliteyi bir araya getirirken cazip ödeme seçenekleri sunmaya devam ediyor. Axess kart ile satın alacağınız tur programlarında ödemeler 2011’de başlıyor. Üstelik 12 taksitle. Hayallerinize yer ayırtmak için acele edin.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.