Varan'ın yeni Pazarlama Müdürü Şükran İlhan...

Varan Şirketler Grubu’nun kurumsal iletişim ve pazarlama iletişimi müdürlüğüne Şükran İlhan getirildi. 1993’te Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan İlhan, 1993-1995 yılları arasında İngiltere Suffolk College’da eğitimine devam etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Varan'ın yeni Pazarlama Müdürü Şükran İlhan...

1995’ten bugüne Sabah, Intermedya Ekonomi, Günaydın, Hürriyet Grubu Kariyer Dünyası’nda muhabir ve editörlüğün ardından geçtiği iletişim alanında Hunca Kozmetik, Abdi İbrahim İlaç, Öğretmen Çorap Penti World, Adam&Eve Hotels, DTC Lava De Beers, Sevan Bıçakçı Nur-u Osmaniye Koleksiyonu gibi mücevherden tekstile, turizmden perakendeye, ilaçtan kozmetik sektörüne kadar birçok marka ve kurumun iletişim çalışmalarını yönetti.

İlhan, son olarak MPR Halkla İlişkiler’de Indesit Company, Colgate Palmolive-Hacı Şakir, Garanti Koza İnşaat, ICF Airports, DHL Freight’in iletişim çalışmalarından sorumlu grup direktörüydü. 2010 yılı Mayıs ayında Varan Şirketler Grubu kurumsal iletişim ve pazarlama müdürlüğüne getirilen İlhan, Varan Turizm, Varan Yiyecek İçecek, Varan Otelcilik ve Varsan gibi gruba bağlı şirketlerin müşteri ilişkileri yönetimi, kurumsal iletişim, basın ilişkileri ve pazarlama iletişimi faaliyetlerini yürütecek. Orta ve üst düzey yönetici ve yönetici adaylarına medya eğitimlerinin yanı sıra MEB'e bağlı Akademi Neo’da halkla ilişkiler ve pazarlama iletişimi eğitimleri veren Şükran İlhan iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.