'Vahşi Batı'da tatil 1.400 Euro...

ITB Berlin'e geniş bir standla katılan ABD'liler Cem Yılmaz'ın 'Yahşi Batı' filminin setine benzeyen kasaba konseptli bir haftalık turu bin 390 Euro'ya satıyor. Uluslararası Turizm Borsası Fuarı (ITB) ilginç tatil önerilerine ev sahipliği yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
'Vahşi Batı'da tatil 1.400 Euro...

ABD'liler Cem Yılmaz'ın gişe rekorları kıran son filmi 'Yahşi Batı'nın atmosferini yaşamak isteyenlere özel bir konsept kurdu. ITB Berlin'e geniş bir standla katılan ABD, 'Discovery America' sloganıyla her eyaletini farklı bir konseptle tanıtırken, en çok da 'Feel Spirit West' sloganıyla görücüye çıkardığı 'Yahşi Batı' tatili ilgi gördü. Arizona'da ABD'nin ilk kurulduğu yıllardaki kasaba konseptini kullanan ABD'liler bir haftalık turu bin 390 euroya satıyor. Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filmindeki kasabanın benzeri olan mekanda tatil yapacak olanlara 1800'lü yıllar yaşatılıyor.

 

SAMSUN ROTAYA GİRİYOR...

Öte yandan Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat il özel idarelerinin 1997 yılında kurduğu çevre ve kültürel konularda etkinlik gösteren Yeşilırmak Vadisi, Berlin'de görücüye çıktı. Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün öncülüğünde fuarda 4 ilin tarihi ve doğal güzelliklerini sergileyen Yeşilırmak Vadisi, büyük ilgi gördü. Daşöz. Samsun'da cruise turizmini canlandırmak için seyehat acenteleriyle görüştüklerini söyledi.

 

Türkiye gay turizmi için aday oldu... 

 

Küresel ekonomide 712 Milyar Dolar'lık alım gücüne sahip olduğu tahmin edilen eşcinseller ITB'ye International Gay&Lesbian Travel Assocation çatısı altında katıldı. 'Gay friendly' seyahat acenteleri ve otellerin de temsil edildiği standda Brezilyalı eşcinsellerin örgütü, Axel Hotel, Florida Keys and Keywest, Mazurkas Travel, Palm Spring gibi kuruluşlar yer aldı. Türkiye'den de 10 seyahat acentesi bu yıl Gay&Lesbian Travel Assocation'a hizmet verecek.

Viking döneminde hayat nasıldı?' diye merak edenlere deniz yolculuğu iyi bir alternatif. Vikinglerin haritasını kullanarak yapılan yolculuk Baltık Denizi'nde başlıyor. Tur, katılımcıların isteğine göre değişiyor ancak son yıllarda deniz trafiğinin yoğun olması nedeniyle nehir ve göller kullanılıyor. Şirketin en önemli hedefi ise Tuna Nehri'ni kullanarak Karadeniz'e inmek, İstanbul Boğazı'nı geçip Ege ve Akdeniz üzerinden Baltık Denizi'ne ulaşmak. Fiyatlar ise turun uzunluğuna, rotasına ve katılımcı sayısına göre değişiyor.

Antalyalılar Mardan Palace'ta bebek kutlaması yapıyor

  

Oda fiyatlarının 250 ile 15 bin euro arasında değiştiği Mardan Palace'ta Antalyalılar bebek kutlamaları yapıyor. 15 bin euroluk odalar için birer haftalık rezervasyonlar yapılıyor. Mardan Palace Satış Müdürü Gaye Konuk, açılışında birçok ünlüyü ağırlayan otelin eylül ayındaki birinci kuruluş yıl dönümünde pek çok ünlünün katılacağı büyük bir kutlama yapılacağını söyledi. (Sabah)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.