Ünlü otel zinciri Türkiye’deki ilk Dolce otelini açtı

Wyndham, Türkiye’deki ilk Dolce oteli olan Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı’nın açılışını duyurdu. Otel sahibi ve işletmecisi DRD Hotels ile Wyndham arasındaki ortaklık, La Quinta by Wyndham Çeşme ve Wyndham Datça Perili Bay otellerinin de açılışıyla genişliyor. Türkiye’de şu anda 120’ye yakın oteli bulunan Wyndham, ülkedeki lider pozisyonunu bu yeni açılışlarla sürdürmeye devam ediyor.

26/06/2024 11:43
Ünlü otel zinciri Türkiye’deki ilk Dolce otelini açtı

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, "Dolce by Wyndham markasını Türkiye’ye getirmemiz, büyüme stratejimizde önemli bir dönüm noktasını oluşturuyor. Açık ve faal durumdaki otel sayısı bazında Türkiye’deki en büyük uluslararası otel grubu olarak, DRD Hotels ile birlikte Çeşme ve Datça’da gerçekleştirdiğimiz bu yeni açılışlarla, Türkiye’nin kıyılarında ve hızla gelişen şehirlerinde yüksek kaliteye sahip ve üst segmentteki konaklama hizmetlerimizi çeşitlendirme kararlılığımızı ortaya koyuyoruz. Bu ortaklıkla, bir yandan otellerde konaklamayı erişilebilir kılarken, aynı zamanda misafirlerimize olağanüstü deneyimler sunma hedefimizi de bir kez daha vurgulamış oluyoruz" dedi.

Türkiye’nin cazibesini yansıtıyor

Çeşme’nin gözde tatil bölgesi Alaçatı'ya yalnızca 3 kilometre mesafede ve Ege Denizi’nin güzel sahillerinde yer alan Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı, denizin ve otelin şık bahçesinin manzaralarını sunan 155 oda ve süite sahip. Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı, misafirlerini açık ve kapalı havuzlar, tam donanımlı fitness merkezi ve spa alanları ile Akdeniz mutfağından çeşitli lezzetlerin sunulduğu tesis içi restoranlar gibi zengin olanaklarla karşılıyor.

Her şey dahil konseptinde hizmet verecek olan bu göz alıcı otelin 300'e kadar misafirin ağırlanabildiği ve 500 metrekareye yayılan etkinlik alanlarının yanı sıra bahçesi ve misafirlere özel plajı da düğünler ve diğer özel etkinlikler için kullanılabiliyor.

Dolce by Wyndham, sınıfının en iyisi toplantı alanları, titizlikle hazırlanan menüleri ve misafirlerin unutulmaz deneyimler yaşamalarını sağlayan olanaklarıyla, dünya genelinde hem etkinlikler hem de tatiller için ideal olan, üst segmentteki bir marka olarak tanınıyor. Dolce by Wyndham’ın dünya genelindeki portföyünde Milano, Versay, Hanoi ve Toronto da dahil olmak üzere dünyanın çeşitli şehirlerindeki oteller yer alıyor.

DRD Hotels Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Hakan Aydın, “Wyndham Hotels & Resorts ile olan ortaklığımızı, her biri kendine özgü özelliklere sahip üç farklı marka altında yaptığımız bu açılışlarla büyütüyoruz. Otellerimizi, hem yurt içinden hem yurt dışından ziyaretçilere hitap eden, Türkiye’nin en popüler destinasyonlarına taşıyoruz. Wyndham’ın globaldeki gücü, sınıfının en iyisi teknolojileri ve yaklaşık 108 milyon kayıtlı Wyndham Rewards üyesine erişim imkanı bir araya geldiğinde, misafir deneyimini ileri bir noktaya taşıyan ve büyümemize güç katan eşsiz bir platform oluşturuyor. Wyndham’ın kendi adını taşıyan markasıyla Datça’da gerçekleştirdiğimiz yeni açılışımız da üst segmentte ve hizmet çeşitliliğine sahip konaklama imkanları sunma kararlılığımızı yansıtıyor” dedi.

Gözde bir destinasyon, giderek büyüyen bir portföy

Wyndham ve DRD Hotels ortaklığı ilk kez 2023 yılında Ramada by Wyndham Çeşme‘nin açılışıyla hayata geçmişti. Türkiye, turizmdeki güçlü büyümesiyle ve kültürü, doğal güzellikleri ve modern olanakları bir araya getiren özellikleriyle, hem tatil hem de iş amaçlı seyahat edenler açısından önde gelen bir destinasyon olmaya devam ediyor.

Türkiye pazarı, gördüğü rağbet ve turizme yönelik talebin artışı sayesinde Wyndham’ın stratejik öncelikleri arasında yer almayı sürdürüyor. Wyndham, buradaki varlığını genişleterek, otel sahiplerine sunduğu ve her biri Wyndham Avantajı’nın birer parçası olan kaynak ve araçlarla eşsiz bir değer yaratıyor. Oteller bu sayede misafirlerine olağanüstü deneyimler sunuyor, doluluklarını ve gelirlerini artırıyor ve Wyndham’ın Türkiye gibi önemli bir pazardaki lider pozisyonuna katkıda bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.