Uluslararası Tenis Turnuvası, Golf & Country Club'da...

Uluslararası Tenis Federasyonu ve Tenis Europe takviminde de yer alan Uluslararası 16 yaş ve altı Bayanlar Milli Takım Tenis Turnuvası eleme ayağı “Tennis Europe Winter Cup”, 04-06 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul’un dünya Kulübü Kemer Golf & Country Club’da düzenlenecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Uluslararası Tenis Turnuvası, Golf & Country Club'da...
2000 yılından bu yana “Tennis Europe Winter Cup” adıyla düzenlenen ve bu yıl 11.si gerçekleştirilecek, Avrupa gençler ligindeki en önemli müsabakalardan biri olan turnuvada, bayan milli tenisçiler iki gün boyunca mücadele verecek.

Turnuva’ya Türkiye, Belçika, Macaristan, Litvanya, Rusya, Bulgaristan ve Hırvatistan olmak üzere Dünya sıralamasında yeri olan yedi ülkeden  21 yabancı milli bayan milli tenisçi katılacak.

Kemer Golf & Country Club’da  düzenlenecek Uluslararası Bayanlar Milli Takım Tenis Turnuvası’nın organizasyon direktörlüğünü üstlenen  Kemer Golf & Country Club Tenis Direktörü Enok Eskinazi turnuva ile ilgili şunları söyledi:

“Kulüp olarak uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapmaktan ve turnuva direktörü olmaktan  gurur duyuyorum. Çizdiğimiz ‘Dünya Kulübü olma’ vizyonumuzla da bire bir örtüşüyor, ayrıca Türk Milli Takım Antrenörü İsmail Ateş, aynı zamanda kulübümüzün eğitmenidir. Bu da hem kendi ekibim adına, hem de kulübümüz  adına  bizim için ayrı bir gurur“  dedi.
 
Tüm İstanbulluların ücretsiz izleyebileceği Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası cumartesi ve pazar günleri saat 09:00 ‘da başlayacak.

Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası süresince çekişmeli, heyecanlı müsabakaları izlemek üzere sizi de Kemer Golf & Country Club’da görmekten mutluluk duyacağız.

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.