Uludağ'da eğlence tam gaz...

Uludağ, yarıyıl tatiline çıkan üniversite öğrencilerini ağırlıyor. Bölgeye turlarla gelen öğrenciler gündüz kayak yapıyor, gece de Winterfest ve Whitefest organizasyonlarında dansçıları izleyip, müzik eşliğinde eğleniyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Uludağ'da eğlence tam gaz...

Sezon açılışında umduğunu bulamayan Uludağ, kar yağışı ve turist akınıyla birlikte dolup taşıyor. Uludağ’da birinci ve ikinci bölgede bulunan 17 otelin yüzde 100’e yakın doluluk oranına ulaştığı öğrenildi. Uludağ’ı tatil için tercih edenler gündüz kayak pistlerine akın ederken, geceleri de açık havada düzenlenen eğlencelere katılıyor.

 

Winterfest ve Whitefest organizasyonları kapsamında açıkhavada düzenlenen etkinliklerde gençler dansçıları izleyip, çalan müzikler eşliğinde eğleniyor. Açık havada düzenlenen etkinliklerde hava sıcaklığının sıfırın altında 4 dereceye düşmesi nedeniyle elektrikli ısıtıcıların yanı sıra varillerde de ateş yakılarak gençlerin ısınması sağlanıyor. Organizasyona destek veren firmalar da bölgede tanıtımlarını yapıyor.

 
Oteller Bölgesi’nde bulunan Meteoroloji İstasyonu yetkililerinin bu sabah yaptığı ölçümlere göre kar kalınlığının 102 santimetreye ulaştığı Beyaz Cennet’te bugün ve yarın hafif kar yağışı bekleniyor. Hafta sonunun ise güneşli geçeceği belirtildi. (DHA)

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.