TUROB'tan, coşkulu yeni yıl partisi...

TUROB Yılbaşı Partisi, 29 Aralık tarihinde Babylon’da gerçekleşti. İstanbul Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Atölyesi Direktörü Tülin Ersöz’ün de aralarında bulunduğu geceye, TUROB Üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUROB'tan, coşkulu yeni yıl partisi...

Gecede bir konuşma gerçekleştiren Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, şunları söyledi: “2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul’umuzda, turizm demek; tarihi, kültürü, eğlenceyi, aşkı, dostluğu, hoşgörüyü bir arada yaşamak demektir. Bu yıl, global kriz nedeniyle, dünya turizmi ortalama % 5 ile % 10 arasında küçülme yaşarken, İSTANBUL’un yaklaşık % 5 artış göstermesi, kentimizin büyüleyici güzelliğini, cazibesini ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Ülkemize gelen turist sayısının % 30’unu, döviz girdisinin % 45’ini gerçekleştiren İstanbul; konaklama tesisleriyle, acentalarıyla, rehberleriyle, havayolu şirketleriyle, güler yüzlü hizmet anlayışıyla, 2010 yılında, 10 milyon turisti ağırlamayı hedeflemektedir.   2010 yılının, hepimize ve dünyaya; barış, dostluk, huzur, sağlık, bereket, bol kazanç ve krizsiz günler getirmesini diliyoruz. Bizlere bu güzel geceyi hazırlayan, Pozitif Müzik AŞ ve Babylon sahipleri Sayın Ahmet Uluğ, Sayın Mehmet Uluğ ve Sayın Cem Yegül ile Mali ve İdari İşler Direktörü Sayın Mesleha Yılmaz, Genel Koordinatör Sayın Elif Erdost, Mekan Sorumlusu Sayın Nazlı Külünk ve değerli ekibine teşekkür ediyoruz." Konuşmanın ardından, Başkan Timur Bayındır, Babylon’un sahiplerinden Mehmet Uluğ’a teşekkür plaketi verdi. Gecede, Efe Yaş Üzüm Rakısı, farklı lezzetlerinin sunumunu yaptı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.