TUROB’un kurumsal internet sayfası yenilendi…

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB)’un, kurumsal internet sayfası ‘www.turob.org.tr’ tasarım ve programlamada gelişen yeni teknoloji dikkate alınarak yenilendi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUROB’un kurumsal internet sayfası yenilendi…

İstanbul.com ve AD Interactive katkılarıyla yenilenen sayfada, aranan birçok sektörel bilgiye artık çok daha kolay ulaşılabilecek. www.turob.org.tr, yepyeni yüzüyle sektördeki iletişime hız katacak.

 

Yeni sayfada kullanıcıları neler bekliyor?

 

**Sitenin ana sayfasında, ilk olarak sektörel haberlerin yer aldığı bölüm dikkat çekiyor. Turizmle ilgili sektörü ilgilendiren son gelişmeler, görsellerin etkili bir şekilde kullanıldığı sade bir tasarımla ziyaretçilere sunuluyor.

 

**Site içi aramalar, artık çok daha hızlı yapılabiliyor. TUROB üyesi tüm oteller, özel şifreleriyle sisteme giriş yaparak, Kanun, Genelge, Duyuru gibi alanlara rahatlıkla ulaşabiliyor. Üyeler, aradıkları bilgiye ulaşmak için çok daha az zaman harcıyorlar. Üyeler, tesislerine ait, bilgi ve görselleri kendileri düzenleyebiliyor.

 

**‘Hızlı Otel Arama’ uygulamasıyla, üye tesislere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

 

**En büyük yeniliklerden biri ise ‘CV Bankası’dır. İşveren ile nitelikli personel, tamamen ücretsiz ortak bir platformda buluşuyor. 

 

**Sektördeki istatistiksel son rapor ve değerlendirmeler, sayfanın “istatistikler” bölümünde yer alıyor.

 

**Ajanda bölümüne ise, sektörü ilgilendiren organizasyonlar bulunuyor.

 

**Ayrıca, TUROB hakkında kurumsal bilgiler, basın haberleri&bültenleri, güncel hava durumu, döviz kurları gibi bilgilere de hızlıca ulaşmak mümkün.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.