Türkiye SKAL Kulüpleri, Federasyon Oluyor...

Türkiye SKAL Kulüpleri Federasyonu kurma çalışmalarında sona yaklaşıldı. Skal International İstanbul Başkanı Vedat Bayrak Haziran ayında yapılacak SKAL Milli Komite toplantısında Federasyon Tüzüğü üzerindeki çalışmaları tamamlayacaklarını açıkladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye SKAL Kulüpleri, Federasyon Oluyor...

SKAL Ulusal Komite Başkan Yardımcısı Deniz Anapa hazırlık çalışmaları tamamlanan ve yakında yayına geçecek olan SKAL'ın yeni Web sitesinin müjdesini verdi. Site ,Fedarasyon sürecinde büyük katkı sağlayacak ve üyelerin konaklama ulaştırma yeme içime sektörlerinden direk alabilecekleri indirimlere de faydalı olacak.



Skal İstanbul'un geleneksel yemeği Conrad Hotel'de gerçekleşti. Skal üyelerini bir araya getiren yemekte Başkan Vedat Bayrak, Skal International yönetimine dahafazla Türk üye dahil etmek istediklerini belirtti.



Aylık  Skal kardeşliğini pekiştiren geleneksel öğle yemeklerinde ,her sefer farklı bir protokol isim bulunuyor. Skal İstanbul'un geleneksel Mart ayı yemeğine; Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan, TUROB Başkanı Timur Bayındır, Büyükşehir Belediyesi Turizm Atölyesi Koordinatörü Tülin Ersöz, Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı Yalçın Manav, TÜRSAB Genel Sekreteri Günnur Özalp, ASTA Türkiye Başkanı Ertuğrul Karaoğlu, İstanbul Rehberler Odası Başkanı Şerif Yenen, İstanbul Convention ve Visitors Bureau Genel Müdürü Handan Boyce, Skal International Bilgi Komite Başkanı Tamer Rodoplu, Skal International Geçmiş Dönem Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Skal International Milli Komite Başkan Yardımcı Deniz Anapa ve Skal International Milli Komite Genel Sekreteri Canan İnanç  katıldı.



Türkiye SKAL Kulüpleri Federasyonu kuruluyor

SKAL İstanbul Genel Sekreteri Eyüp Babür'ün hoşgeldiniz konuşmasıyla başlayan toplantıda Başkan Vedat Bayrak, Türkiye SKAL Kulüpleri Federasyonu kurma çalışmalarında sona yaklaştıklarını açıkladı.



Haziran ayında yapılacak SKAL Milli Komite toplantısında Federasyon Tüzüğü üzerindeki çalışmaları tamamlayacaklarını bildiren Vedat Bayrak, SKAL üyelerinden bu konuda destek istedi.


SKAL Roma ile kardeş kulüp anlaşması yapmak üzere 23-26 Nisan 2010 tarihleri arasında Roma'ya bir ziyaret gerçekleştireceklerini ifade eden Bayrak, "Roma'ya 15 kişilik heyet oluşturarak gitmek istiyoruz. Bize katılmak isteyen tüm üyelerimize uçuşlar için kontejanımız olduğunu bildirmek isteriz" dedi.



7-12 Ekim tarihleri arasında Dünya Skal Kulübü'nün (SKAL International) Genel Kurulu'nun Sydney'de yapılacağını bildiren Başkan Bayrak, "Amacımız SKAL International yönetimine daha fazla Türk üyenin dahil olması" dedi.



SKAL  Türkiye WEB sitesi kuruldu
Skal İstanbul başkanı Vedat Bayrak'tan sonra kürsüye gelen SKAL Ulusal Komite Başkan Yardımcısı Deniz Anapa da, hazırlık çalışmaları tamamlanan ve yakında yayına geçecek olan SKAL'ın yeni web sitesi hakkında bilgi verdi.



Web sitesinin üç tür kullanıcıya açık olacağını anlatan Anapa, SKAL Ulusal Komite, Skal Başkanlık ve üyeler için ayrı ayrı şifreler verileceğini belirtti.. SKAL üyelerinin kurumları ile ilgili duyurularını kendi kullanıcı adları ve şifreleriyle girerek web sitesinde yayınlayabileceklerini de söyleyen Anapa "Örneğin bir otel SKAL üyelerine yapacağı yüzde 50 indirimi kimseyi beklemeden direkt şifresiyle sitede yayınlayabilecek" dedi. (shf)


 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.