Türkiye, sağlık turizmi için Moskova’da

Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’da organize edilen Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı bugün kapılarını açtı. Fuara Türkiye’den çok sayıda sağlık kuruluşu ve turizmci de katılıyor.

04/10/2024 16:58
Türkiye, sağlık turizmi için Moskova’da

Türkiye, dünya sağlık turizminde çıtayı her sene yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor. Sağlık kuruluşları ve turizmciler, sağlık turizminden daha fazla pay alabilmek için yurt dışındaki fuar ve etkinlikleri yakından takip ediyor. Bu fuarlardan biri olan Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’da organize edilen Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı kapılarını açtı.



Fuarın açılış törenine ALZ Group ve Organizayon Komitesi Başkanı Cihat Alagöz, Global Sağlık Platformu Başkanı Prof. Dr. Duygu Özel Demıralp, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Erol Türk, Moskova - Pirogov Şehir Klinik Hastanesi Başhekimi Ildar Khairullin, TOBB Uluslararası Sağlık Turizmi Konseyi Üyesi Özgür Öztan, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vladimir Platonov, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar, Moskova Şehir Hükümeti Bakanı Sergey Cheremin ve Türkiye'nin Moskova büyükelçisi Tanju Bilgiç’in katıldı.



Sabah itibari ile ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan fuara katılan sağlık kuruluşları ve turizmciler, işbirliği yapmak için görüşmelerine başladı. Türkiye’den de çok sayıda sağlık kuruluşunun katılım gösterdiği fuara turizmcilerimiz de büyük ilgi gösteriyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.