Türkiye’nin Turizm Markası, Calista Luxury Resort...

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Finansbank’ın katkılarıyla ve TOBB işbirliği ile düzenlenen 2009 Anadolu Markaları yarışmasında Antalya Belek’te yer alan Calista Luxury Resort “Türkiye’nin Turizm Markası” seçildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye’nin Turizm Markası, Calista Luxury Resort...

Calista Luxury Resort Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özoğan’a ödülünü, Finansbank Genel Müdürü Sinan Şahinbaş tarafından takdim edildi. Yarışmada ikinciliği ise Antalya Belek’ye yer alan Suena Hotel aldı.

Antalya Belek’te Mayıs 2007’den beri hizmet veren ve açıldığı günden bu güne, kalite anlayışını, kazandığı ayrıcalıklı belge ve ödüllerle, tasarladığı farklı çevresel projelerle taçlandıran Calista Luxury Resort yarışmaya, kalite ekibi, hizmet konseptini ve sahip olduğu ayrıcalıkları detaylı olarak içeren 63 sayfalık görsel bir sunumla katıldı.

T.C Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Nihat Ergün’ün ve TOBB Başkanı Sayın M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’ nun konuşması ile gerçekleşen ödül töreninde yaklaşık 300 üst düzey iş adamı katıldı.

Uluslararası ISO 9001:2000 Kalite, ISO 14001 Çevre, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim sistemleri ile hizmet veren ödüllü otel, aynı zamanda kendi bünyesinde gıda analizlerinizi yapmak ve personeline eğitim amaçlı kullanmak üzere tasarladığı “Özel Gıda Analiz Laboratuarı” projesi ile otelcilik sektöründe yeni bir dönem başlatmıştı.

Çağımızın yeni hastalıklarından gıda alerjenleri konusunda örnek bir “Alerjen Takip Programı” kuran otel, bu hassasiyetteki misafirlerine özel ayrıcalıklar sunuyor.

Gastronomi ve sunum sanatları dallarında birçok farklı yarışmada sayısız ödülle taçlandırılan mutfak ekibi, farklı ülke mutfakları ve benzersiz sunumları ile misafirlerine eşsiz tatlar sunuyor.

Turizm Bakanlığının yürüttüğü Çevreye Duyarlılık Kampanyasında “Yeşil Yıldız” ödülünü Türkiye’de ilk alan otel olma unvanına hak kazanan Calista Luxury Resort, aynı zamanda Sahil Hijyeni dalında “Mavi Bayrak”, gıda hijyeni dalında “Beyaz Bayrak” ve çevre dalında Türofed Derneğinin Beyaz Yıldız ödüllerine de sahip.

Calista Luxury Resort, turizmdeki kalite meşalesini, profesyonel ekibi ve yeni projeleri ile daha uzun yıllar boyunca taşımayı ve ulusal, uluslararası kulvarlarda adını duyurmayı hedefliyor.






Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.