Turizminin bugünü ve geleceği masaya yatırıldı...

Tarihi Yarımada olan Fatih İlçesinde, başta turizm olmak üzere Fatih ilçesindeki turizmi ilgilendiren tüm meselelerin istişaresi için TUROB adayı Sinan TOPALOĞLU’nun ev sahipliğinde Grand Anka Hotel’de geçen akşam yapılan davete kıymetli insanların katılımı geceye renk verdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizminin bugünü ve geleceği masaya yatırıldı...

Tarihi Yarımada turizmi ile başlayan sohbet derinleştikçe genişledi. İstanbul’un geçmişi, bugünü ve geleceği istişare edildi. Kısa adı TUROB olan Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği’ne aday olarak seçim çalışmalarına start veren Sinan Topaloğlu’na tüm toplantıya katılanlar başarı temennilerini dile getirdiler. Her yerinden tarih fışkıran İstanbul’un turizm sorunları ve çözümleri her açıdan ele alınarak masaya yatırıldı. Sivil toplum örgütlerinin, vatandaşların, yerel yönetimlerin, üniversitelerin, medyanın ve yerel makamların yapması lazım gelen hususlar özenle uzun sohbetler boyunca tetkik edildi. Tüm katılanların ayrı ayrı söz aldığı yemekli davette 2010 yılına girerken geride kalan 2009 yılının turizm açısından envanteri yapıldı.
Geç saatlere kadar süren davetin sonunda Fatih Kaymakamı Hasan Karakaş’a Fena İtiyatlarla Mücadele Derneği Yönetim Kurulu adına “Tarihi Yarımada gelişimine yönelik verdiği uğraşılar ve değerli katkılarından dolayı” teşekkür plaketi takdim edildi.

Toplantıya, İçişleri Bakanlığı Fatih Kaymakamı Hasan KARAKAŞ,
TAYİD YİK Bşk. Ve TUROB Adayı Sinan TOPALOĞLU,
Adalet Bakanlığı Ceza işleri Genel Md. Yrd. Hâkim Muammer NAMAZCI,
Başbakanlık Teftiş Kurulu Eski Başkanı Tufan KARABAY,
Rumeli Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan YILDIZ,
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim  Üyesi Prof.Dr. İbrahim KELEŞ,
Fena İtiyatlarla Mücadele Derneği Genel Bşk. Yrd. Baran KARABAY,
Demokrasi ve Fazilet Vakfı Genel Bşk. Yrd.Kaan BAŞUSTA,
TAYİD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmed HUD  tkatıldılar.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.