Turizmin patronları nerede tatil yapıyor?...

Milyonlarca turisti tatile gönderen Avrupa turizminin patronları, tatil tercihlerini açıkladı. Alman DDP Ajansı, "Nerede tatil yapıyorsunuz" sorusunu, Avrupa turizm sektöründeki patron ve yöneticilere bizzat sordu ve oldukça da ilginç cevaplar aldı. İşte Avrupa turizminin patronlarının tercihleri...

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizmin patronları nerede tatil yapıyor?...

TUI Almanya Başkanı Böttcher: MALLORCA

Örneğin Touristik Union International (TUI) Almanya Başkanı Volker Böttcher, ailesi ile birlikte, Almanların da en çok tercih ettiği turizm merkezi Mallorca’yı seçiyor. Böttcher, “Denenmişe inanıyorum” diyor ve ekliyor: “Almanların çoğu o adaya gidiyor. Bu kadar kişi yanılmadığı gibi, ben de orayı çok beğeniyorum”

 

THOMAS COOK AG YÖNETİM KURULU BAŞKANI FRANKHAUSER: İSVİÇRE

Thomas Cook grubunun Almanya’daki şirketi Thomas Cook AG’nin Yön. Kur. Bşk.’nı Peter Frankhauser, ailesiyle tatile en çok memleketi olan İsviçre’ye gidiyor: “Bisiklete binmek, ormanda mantar aramak… İsviçre’nin doğasını çok seviyoruz”.

 

REWE CEO'SU HARTMANN: SYLT ADASI VEYA YUNANİSTAN

Almanya’nın üçüncü büyük tur operatörü grubu olan REWE holdinge bağlı REWE Touristik grubu CEO’su Sören Hartmann, uzun tatillerde kısa yolu tercih ediyor ve ailesiyle Almanya’da tatil yapıyor: “Özellikle kuzey sahillerimiz ve Sylt adasını çok seviyoruz. İllaki sıcak ve deniz olsun derse çocuklar, bir haftalığına Yunanistan kıyılarına gidiyoruz”.

 

ÖGER TOUR'UN ESKİ SAHİBİ VURAL ÖGER: BODRUM

Öger grubuna ait tur opratörü şirketi Öger Tours’u Thomas Cook’a devreden grubunun kurucusu ve başkanı Vural Öger’in tercihi kimseyi şaşırtmıyor: Vural Öger en çok Türkiye’de tatil yapıyor. “Sadece bu sene içinde 2 veya 3 kez Bodrum’da tatil yaptım ama yeniliklere de açığız”.

 

DER ŞİRKETLER GRUBU YÖNETİM KURULU ÜYESİ FREESE: KUZEY İSKOÇYA, NORVEÇ, KANADA

Daha uzaklara gitmeyi tercih edenler arasında, DER şirketler grubunun Yön. Kur. Üyesi Michael Freese var: Uzun yolculuk demeyip en çok Kuzey İskoçya, Norveç veya Kanada’ya gidiyor ailesiyle. Freese, “Ailece vahşi doğayı ve el değmemiş sahilleri seviyoruz. Yüzmemiz şart değil, seyretmemiz, kıyı boyu bisiklete binmemiz bizi mutlu ediyor” diyor.

 

ALMAN SEYAHAT BİRLİĞİ BAŞKANI LAEPPLE: TENNERRIFFA

Alman Seyahat Birliği’nin (DRV) Başkanı Klaus Laepple ise, sahil tatilinin sıcak bölgelerde, kumla ve güneşle beraber geçmesini istiyor. Tatilde deneylere açık olmadığını belirten Laepple, “Daha önce Tenneriffa’ya gittik ve çok beğendik ama son zamanlarda BAE ülkelerine gitmeye başladık. Oradaki otelleri ailece çok beğeniyoruz” dedi. (HT)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.