Hem kendi personelini yetiştirdi, hem 12 ay iş imkanı sağladı

Antalya’da Megasaray Club Belek, Megasaray Westbeach Antalya ve Megasaray Resort Side; Kayseri’de de Megasaray Mount Erciyes ve DAS 3917 markalarıyla sektörde faaliyet gösteren Şahinler Holding; deniz, spor ve kış turizmini bütünleştirerek 4 yıllık süreçte hem doluluk oranını hem de yarattığı istihdamı önemli oranda artırdı.

29/06/2024 14:04
Hem kendi personelini yetiştirdi, hem 12 ay iş imkanı sağladı

Şahinler Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Deniz Şahin, tourismtoday'de yer alan habere göre,  “Bir personelimiz, 6 ay çalışmadıktan sonra yeni sezona geldiğinde iş verimliliği oldukça düşük oluyor. Bu sıkıntıyı aşmak adına sektörümüzde bir çok tesis, Kırgızistan’dan, Özbekistan’dan, Ukrayna’dan ihtiyaç duyduğu niteliklerle personel alıyor. Megasaray Otelleri olarak kadromuzdaki kaliteli personelimizi kaybetmemek adına Kayseri’ye yatırım yaptık.

Çok da başarılı olduk. Ekip arkadaşlarımıza Antalya’daki otellerimizde eğitim verip, Kayseri’ye çekiyoruz. Yüksek sezonda da Kayseri’deki personelimizden Antalya’daki otellerimizde yararlanıyoruz. 4 yıllık süreci değerlendirdiğimizde doluluk oranımızı ve istihdam ettiğimiz personel sayısını artırdık. Vatandaşımıza 12 ay iş imkanı sağlarsak, güzel çalışma ortamları sunarsak nitelikli işgücü sıkıntısı yaşanmayacağını sektörümüze göstermiş olduk” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.