Turizmcilerin Kaş çıkartması...

Tourısmanıa Organisations Club’un düzenlediği Kaş turunda bir araya gelen yaklaşık 50 civarında turizmci yoğun çalışma temposundan uzaklaşarak bol bol eğlendi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizmcilerin  Kaş çıkartması...

Emel EVCİN-Turizm Aktüel

Akdeniz Üniversitesi Seyahat İsletmeciliği öğrencilerinden 9'u tarafından 2003 yılında kurulmuş olan Tourısmanıa Organisations Club önemli organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Ferhat Şenaydın, Levent Çeribaşı, Hakan Onbaşıoğlu ve Orhan Çelebi’nin başında bulunduğu Tourısmanıa Organisations Club, bu kez turizmcileri Kaş’ta bir araya getirdi.  Tekne turuna katılan yaklaşık 50 civarında turizmci, antik Likya medeniyeti koylarının muhteşem güzelliklerini görme ve keşfetme imkânı buldu.

Tur süresince birçok harika koyda mola veren turizmciler keyifli vakit geçirdi. Yoğun çalışma temposundan bir nebzede uzaklaşan turizmciler Likya’nın önemli kentlerinden olan Kaş’ı gezmeden önce ilçenin en büyük ve adından oldukça söz ettiren 100 kişi kapasiteli Aqua Baldan teknesinde konakladı. Sıcak ve keyifli geçen turda turizmciler doğum günü partisi ve çeşitli yarışmalarla stres attı. Tourısmanıa Organisations Club yöneticileri gezilerin geleneksel hale geldiğini bundan sonrada devam edeceklerini söyledi.  

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.