Turizmci Emin Berk’in ilk kitabı “Birazcık Zaman” çıktı

Turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Emin Berk’in ilk kitabı “Birazcık Zaman”, okuyucusuyla buluştu.

28/07/2023 15:07
Turizmci Emin Berk’in ilk kitabı “Birazcık Zaman” çıktı

Deneyimli turizmci Emin Berk, 30 yılı aşkın profesyonel kariyerinin ardından ilk kitabı “Birazcık Zaman”ı okuyucuların beğenisine sundu. Berk, Gece Kitaplığı Yayınevi’nden çıkan kitabını, “Hikaye hepimizin hikayesi. Aslında hepimizin birazcık zamana ihtiyacı var” sözleriyle anlattı.

Berk’in, deneme türündeki “Birazcık Zaman” adlı kitabının arka kapak yazısında şu ifadeler yer alıyor:

"Aslında yaprağın suçu değildi düşmek, hele sonbahar hiç bahane değildi, önemli olan ağacın yaprağı istememesiydi. Oysaki yaprak bu savunma mekanizmalarıyla ağaçta kalabilseydi sadece o an için kendini kurtarabilirdi. Aslında çözüm basitti, “Birazcık Zaman”

“Birazcık Zaman” olsa İlkbahar gelecekti. Ağaç tekrar yapraklarına sahip çıkacak, çınar ağacı edasıyla ailesine sahip olacaktı.

Kim bilir…

Belki de o ağaçtan çok son baharlar geçti çok da baharlar geldi ama yıkılmadı yılmadı. Oysa her geçen bir sonbahar yalancı sonbahar ve her gelen bahar yalancı baharmış.

Bilemezdin ki, sen daha başka nelerin sana olumlu zaman paradigmalarını oluşturduğu zannederken aslında kökünden uzak olduğun o süreçler içinde, bu savunma mekanizmalarında çürümeye yüz tutmuşsun."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.