Turizm sektörü, Pow Wow’da buluşuyor...

Amerika’nın en önemli turizm fuarı “Pow Wow” bu yıl 21-25 Mayıs arasında San Francisco’da gerçekleştirilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm sektörü, Pow Wow’da buluşuyor...

Amerika’nın tanıtımına katkıda bulunmak ve ülkeye seyahati geliştirmek amacıyla kurulan U.S. Travel Association’ın düzenlediği Pow Wow San Francisco, Amerika’nın her bölgesinden 1000’in üzerinde turizm örgütü ve sektörün her kategorisinden temsilciler (havayolu, otel, acenta v.b), 70’i aşkın ülkeden 1500’e yakın uluslararası müşteri ile bu fuarda buluşuyor.

 
Pow Wow, bilgisayar destekli olarak önceden organize edilen randevularla turizm acentaları yetkililerinin eyalet eyalet gezmeden, daha az maliyetle, daha güçlü iş anlaşmaları yapmalarına olanak tanıyor.  Bu yıl 43. kez düzenlenen Pow Wow; katılımcı sayısı, başarılı iş bağlantıları ve organizasyon kalitesiyle turizm sektörünün en dikkat çeken fuarları arasında yer alıyor; bu yıl fuarda yaklaşık 3,5 milyar dolarlık iş anlaşmaları yapılması bekleniyor.
 
Türkiye’den Pow Wow fuarına katılmak isteyen acenta yetkililerinin Türkiye Danışma Komitesine başvuruda bulunması gerekiyor. Pow Wow Uluslararası Danışma Komitesi Türkiye Başkanlığını üstlenen Seyhan Ayel Girit, Türkiye’nin önde gelen turizm profesyonellerini 10 Şubat’a kadar süren indirimli başvuru ve ödeme dönemini kaçırmamaya davet etti. Fuar katılımı ve konaklamayı içeren katılım bedeli indirimli başvuru tarihi olan 10 Şubat’a kadar 740 $, bu tarihten sonra ise 1.040 $ olarak uygulanacak. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.