Turizm Aktüel, ATM Dubai’de...

Dünya turizm endüstrisi bu kez, kapılarını bugün açan ve 7 Mayıs’ta sona erecek olan ATM Dubai 2010 turizm fuarında buluşuyor. Türk turizminin lider dergisi Turizm Aktüel, her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘ATM Dubai’ için İngilizce olarak hazırlanan özel sayısıyla, fuarda Türk turizmini temsilen yer alıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm Aktüel, ATM Dubai’de...

Turizm Aktüel’in ATM Dubai 2010 için İngilizce olarak hazırlanan özel sayısına röportajlarıyla, Talimhane’nin tek 5 yıldızlı oteli Elite World İstanbul’unSatış ve Pazarlama Direktörü Emel Elik, Klas Hotel  Satış ve Pazarlama Müdürü Çetin Koca, Vera Club Hotel Genel Müdürü Ali Osman Erbaş, Orange County Hotel Genel Müdürü Alper Karakaş konuk oldu.

Dergide ayrıca, sektörün nabzını tutan haberler, ITB Berlin  ve MITT Moskova turizm fuarlarıyla ilgili olarak sektör temsilcileri tarafından yapılan değerlendirmeler, özel dosyalar ve yer alıyor. Yeni sayımızda, Nahçıvan’da yapılan ve tuz mağarası ile ‘de luxe’ oteli

birleştiren konseptiyle dünyada bir ilk olan Düzdağ Hotel’in tanıtıldığı röportaj da, öne çıkıyor.

 

ATM Dubai 2010, Türkiye için; Ortadoğu ülkelerinden gelen turistlerin artan Türkiye ilgisi nedeniyle, daha da artan bir önem taşıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.