Turizm Aktüel’den bilime tam destek, 3 çifte İstanbul tatili...

Bu yıl 44'üncüsü düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayelerinde ve Turizm Aktüel Dergisi ve www.turizmaktuel.com basın sponsorluğunda gerçekleştirilen ITB ziyaretçilerine yönelik “Türkiye imajı” konulu anket çalışması gerçekleştirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm Aktüel’den bilime tam destek, 3 çifte İstanbul tatili...


Geçtiğimiz sene başta Berlin olmak üzere Moskova ve Dubai’de de benzeri gerçekleştirilen anket çalışmasına büyük ilgi gösterildi. Akdeniz ve Bonn Üniversitesi’nden Volkan Altıntaş ile South Carolina Üniversitesi’nden Prof. Dr.Ercan Sırakaya’nın yürüttüğü bu projede, anketi dolduranlar arasında yapılan çekilişle 3 şanslı çift İstanbul tatili ile ödüllendirildi. Aynı zamanda Turizm Aktüel akademik turizm danışmanlığını da yürüten Türk bilim adamları ITB Berlin Turizm Fuarı’nda önemli bir çalışmayı ortaya koydular.



Anketi dolduranlar arasında yapılan çekiliş ile Art City Hotel İstanbul Genel Müdürü Cengiz Fison, Sultanhan Hotel Genel Müdürü Enis Akcan ve Ottoman Hotels Genel Müdürü Serdar Balta tarafından 3 ayrı otelde 3 çifte İstanbul tatili verildi. (shf)



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.