Turizm Aktüel, 23 Nisan'ı Karslı çocuklarla kutladı...

Turizm Aktüel Projeler Koordinatörü Volkan Altıntaş 2010 yılının ilk projesini hayata geçiriyor. Kars ili Akyaka ilçesi Yerlikavak köyünün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için bölgeye davet edilen Volkan Altıntaş, Türkiye’nin Ermenistan sınırına 10 km. yakınında bölge halkı ve öğretmenleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm Aktüel, 23 Nisan'ı Karslı çocuklarla kutladı...
Ulu önder Atatürk’ün  dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günü Ermenistan sınırında geçiren Altıntaş, bölgedeki izlenimlerini daha sonra ayrıntılı olarak bizlerle paylaşacak.




23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için bölgede bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Volkan Altıntaş, dünyada bir çok ülkede pekçok proje, organizasyon ve faaliyetlerde bulunduğunu, ancak bugüne kadarki en duygusal ve en içten ortamın bu kutlama olduğunu ve burada bulunmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi.




23 Nisan törenleri için aylardır hazırlıklarını sürdüren ve bu heyecanlı günü bekleyen Yerlikavak İlköğretim Okulu’nun öğrenci ve öğretmenlerinin ortaya koydukları programı başından sonuna izleyerek Yerlikavak halkına kısa bir konuşma da yapan Projeler Koordinatörümüz Volkan Altıntaş, bölge halkının sıcak ilgisi ve desteğiyle karşılandı. Bölge halkının sıkıntılarına ortak olup Türkiye Cumhuriyeti’nin en ucunda görev yapan  fedakar öğretmenlerle bir araya gelen Volkan Altıntaş, Ermenistan sınırındaki yaşanan bu güzel görüntülerden ve fedakarlıklardan tüm kamuoyunun üzerine düşen görevi hissetmesi gerektiğini söyledi.




Şu an Antalya’da 30 derece iken 3 derecede soğukta görev yapıp tüm sıkıntılara rağmen görevlerini en iyi şekilde gerçekleştiren bu öğretmenlerimizi başta Yerlikavak köyü İlköğretim Okulu müdürü Ali Önal olmak üzere şahsında tüm hocaları yürekten ve içten kutlayan Altıntaş, Turizm Aktüel olarak bölge halkının sıkıntılarını gündemde tutacaklarını ifade etti.     



Kısacası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Turizm Aktüel ailesi için çok farklı ve anlamlı.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.