Turistik tesis iletişim giderlerinde, %50’ye varan tasarruf...

Millenicom Sabit Telefon Hizmetleri’ni tercih eden oteller ve turistik tesislerin iletişim giderleri %50’ye varan oranda azalıyor. Hizmetten yararlanan 1.000’i aşkın turistik işletme arasında 5 yıldızlı tesisler ve butik oteller de yer alıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turistik tesis iletişim giderlerinde, %50’ye varan tasarruf...

Alternatif telekomünikasyon sektörünün öncü ismi Millenicom Türkiye sunduğu Sabit Telefon Hizmetleri’yle ekonomimizin lokomotifi turizm sektöründe faaliyet gösteren firmaların iletişim giderlerini azaltarak tasarruf olanağı sağlıyor. Millenicom Sabit Telefon Hizmetleri’nden yararlanan tesisler şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu aramalarında %50’lere varan oranda avantaj elde ediyor. Aylık ortalama 3.000 TL tutarında görüşme yapan bir tesis, Millenicom’un ekonomik tarifeleriyle yılda ortalama 18.000 TL’den fazla tasarruf sağlayabiliyor.

Mövenpick Otel, Sheraton Maslak, Dedeman Hotelleri, Hotel Midi, Crown Plaza Ankara, Richmond Hoteller Millenicom Sabit Telefon Hizmetleri’nden yararlanan otellerden yalnızca bazıları. Ülkemizin dört bir yanındaki küçük otellerle birlikte 1.000’den fazla turistik tesis Millenicom ile tasarruf sağlıyor. Üstelik Millenicom abonesi zincir tesisler “Millenicom Aramızda Tarifesi” sayesinde kendi aralarında çok daha ucuza konuşabiliyor.

Millenicom Kurumsal Müşteriler İş Birimi Direktörü Ali Aldemir oteller için telefon görüşmelerindeki ses kalitesinin de büyük önem taşıdığına dikkat çekiyor: “Oteller açısından bakıldığında tasarrufun yanı sıra otel misafirlerinin yaptığı aramaların yüksek ses kalitesiyle kesintisiz gerçekleşmesi çok kritik bir öneme sahip. Biz de Millenicom olarak 80’den fazla uluslararası operatörle gerçekleştirdiğimiz arabağlantılarımız sayesinde tüm dünyayla yüksek ses kalitesinde ve kesintisiz görüşme olanağı sunuyoruz. Bunun yanı sıra otellerde alternatif telekom operatörleri tarafında en çok karşılaşılan otel müşterilerine ait görüşmelerinin ücretlendirme sorunu ise kullandığımız donanımlar sayesinde sorunsuz olarak çalışmaktadır.”

 

Ali Aldemir, sundukları Sabit Telefon Hizmetleri’nden ülke genelinde her sektörden ve her büyüklükten 60.000’i aşkın firmanın yararlandığına dikkat çekiyor: “Ülkemizdeki her sektörden firmaya hizmet veriyoruz. Türkiye’nin farklı yörelerindeki turistik tesisler de bu hizmetimize büyük ilgi gösteriyor. Millenicom Sabit Telefon Hizmetleri 5 yıldızlı tesislerden butik otellere kadar pek çok işletmenin tercihi oldu.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.