Tuğcan Otel, 'Yeşil yıldız' aldı...

Gaziantepli Tuğcan Otel, 'yeşil yıldız' almaya hak kazandı. "Turizm Bakanlığı'nın yaptığı denetim ve sınıflandırma sonucunda yıldızlarımıza bir de yeşili ekledik" diyen Tuğcan Otel Genel Müdürü Levent Hazer, bu başarının haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tuğcan Otel, 'Yeşil yıldız' aldı...

Hazer, "Otelimiz, modern dekorasyonu, 1 kral dairesi, 14 suit, 2 executive suit, 6 executive oda, 2 engelli odası, 118 standart oda olmak üzere 143 odası ile tatil ya da iş amaçlı gelen tüm konuklarına her türlü konforu sağlıyor" şeklinde konuştu.

 

Kurulduklarından bu yana geçen 15 yılda yaptıkları yenileme çalışmaları ile business otel olma özelliklerinin daha da pekiştiğini ifade eden Levent Hazer, "Artık hız çağında yaşıyoruz; zaman her zamankinden iki kat daha önemli ve değerli. Teknolojiye yaptığımız yatırımlarla, bu yoğun iş temposunda misafirlerimizin başarılarına katkıda bulunmak temel prensibimiz oldu" dedi. Çevreye olan saygısı ve duyarlılığıyla bakanlığın istediği kriterleri yerine getiren Tuğcan Otel'in ayrıca ISO 9001, ISO 22000 ve ISO 14001 belgelerine de sahip olduğunu kaydeden Hazer, "Yeşil yıldız alabilmenin şartları çok ağır.

Bu şartları yerine getirimenin yanı sıra otelimizi yeniledik. 55 oda ilavesi yaptık, 6. ve 7. katlar VİP katlar olacak. Bu odalardaki katların büyüklüğü ve konforu standart odalardan farklılık gösterecek. Misafirlerimizin yoğun talebi ve doluluk oranlarının yüksekliği nedeniyle böyle bir ilaveye ihtiyacı doğdu. Çalışmalarımız yıl sonunda bitecek. Dış cephe ile lobi yenilenmesini de yapacağız. Yıl sonu itibariyle yörenin en lüks, en yeni ve en büyük kapasiteli oteli olacağız" bilgisini verdi.

Çevreci olmanın önemine değinen Hazer, "Yeşil yıldızı yarınlara daha iyi bir dünya bırakmak adına ilk adım olarak attık. Bu başarının arkasında genç ve tecrübeli bir ekibimiz var. Bu ekip ile çok daha büyük başarılara imza atacağız" dedi. Gaziantep turizm şehir olma konusunda hızlı hareket ettiğini belirten Hazer, "Gaziantep yemekleriyle, yapılan müzelerle çok hızlı büyüyen bir şehir. Sürekli büyük zincir oteller yapılmasına rağmen doluluk oranımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Şehrin belediyesinin yaptığı bütün çalışmaları yürekten destekliyoruz. Çok olumlu dönüşler alıyoruz. Suriye ile vizelerin kalmasından sonra en çok Suriyeli turist ağırlayan otel biziz. Artık Gaziantep'i gezmek için bir gün yetmiyor" şeklinde konuştu. (Dünya)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.