TRT Turizm Meclisi, Türk turizminin nabzını tutacak...

TRT Turizm ve Belgesel kanalı, 15 Mayıs’ta başlayacak yeni bir programla, Türkiye turizmini masaya yatıracak. Hüseyin Baraner, TRT’nin oluşturduğu Turizm Meclisi’ni yönetecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TRT Turizm Meclisi, Türk turizminin nabzını tutacak...

16 bölüm planlanan yeni program Turizm Meclisi, 16 farklı il ve ilçeden her Cumartesi saat 20:30 da canlı olarak yayına girecek. Programda; turizm iş kollarında çalışanlar ile kent yöneticileri, birlik başkanları,yatırımcılar, iş verenler ve gazetecilerinden oluşan 40 kişilik konuk,  turizmi konuşacak. Turizm Meclisi'nde sorunlar tespit edilecek, çözümler yolları bulunacak ve 2 saati aşan sürede Türk Turizmine yön verilecek. Program 15 Mayıs’ta Antalya’da başlayacak ve 28 Ağustos’ta İstanbul’da son bulacak.

 

Yeni programın yapım ve yönetimi, daha önce TURİZME YÖN VERENLER’leri hazırlayan Metin Aydın, Erhan Taşdemir, Gürkan İlçi ve Canan Akkan  tarafından yapılacak

 

Hüseyin Baraner TRT TURİZM ve BELGESEL KANALINDA...

 

Bu 16 il ve bölge arasında Antalya, Mersin, Gaziantep, Mardin, Kars, Trabzon, KKTC, Bursa, Çanakkale, İzmir, Marmaris, Bodrum, Afyon, İstanbul, Kapadokya bulunuyor.

Programda; turizm iş kollarında çalışanlar ile kent yöneticileri, birlik başkanları, yatırımcılar, işverenler ve gazetecilerinden oluşan 40 kişilik konuk turizmi konuşacak.

1957 Çanakkale doğumlu olan Hüseyin Baraner, Almanya'da otelcilik okuduktan sonra İspanya ve İngiltere'de özel okullarda turizm eğitimi aldı. İspanya, Dominik Cumhuriyeti, Küba, Umman Sultanlığı ve Tayland’da değişik turizm şirketlerinde yöneticilik yaptı.

 

Uzun yıllar Öger Holding İcra Kurulu Üyeliği yapan Baraner,  Avrupa -Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı olarak da, Türkiye ve Avrupalı turizm patronları arasında köprü kurulmasına yardımcı oldu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.