Tourism Cup of Antalya, 26 Eylül’de başlıyor...

Konaklama ve Seyahat Acentaları arasındaki Futbol Turnuvası, 26 Eylül – 07 Kasım 2010 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak. Turizmciler bu kez, futbol konusundaki hünerlerini sergileyecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tourism Cup of Antalya, 26 Eylül’de başlıyor...

8 yıldır düzenlenen bu etkinlik Antalya’da turizm çalışanları ve otellerin misafirleri tarafından büyük ilgi görüyor. Bu yıl 9'uncusu düzenlenen turnuvaya 20 firma ve toplam 400 personel katılacak. Turizm sektörünün önde gelen şirketlerinin yer aldığı turnuva, Barut Hotels,  Rixos Sungate, IC Hotels, Gloria Hotels, Dedeman Antalya, Xanadu Desort , Cornelia Hotels,  Crown Plaza, Mardan Palace, The Marmara Antalya, Sheraton ve Venizia Palace olmak üzere 12 otelcilik şirketi;  Odeon Tours, Diana Travel, TUI, Thomas Cook, FTI Touristik, ve IQ Travel olmak üzere 6 seyahat acentası ve Sunexpress ile Corendon havayolu şirketlerinin rekabetlerine sahne olacak. 

 

Lara Barut Otel’de 22 Eylül günü takımların temsilcilerinin katılımıyla yapılan kura çekiminde, 4 grupta yer alacak takımlar ve maç tarihleri belirlendi. İlk maçlar 26 Eylül Pazar günü saat 19.00 da A grubunda Rixos Sungate - Gloria Hotels ve B grubunda ise TUI - IC Hotels arasında yapılacak.

 

Sekiz yıldır bu turnuvayı düzenleyen Organizasyon Komitesi, tümü turizm sektöründe çalışan 3 gençten, Orhan Çelebi , Hakan Onbaşıoğlu ve Levent Çeribaşı’ndan oluşuyor. Tanışmak ve kaynaşmak amacıyla düzenlenen turnuvada her maç karnaval havasında geçerken, takımlar da centilmenliklerinden ödün vermiyor. Öyle ki maç öncesi çiçeklerle birbirlerini karşılayan takımlar, maçtan sonra da getirdikleri tatlıları hep birlikte ve seyircilerle paylaşarak neşeli anların oluşmasını sağlıyorlar.

 

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ise özel turnuva kupası ve madalyaları veriliyor. Ayrıca turnuva süresince yapılan değerlendirmelerle fair play özel ödülü, en iyi oyuncu, en iyi kaleci, en centilmen takım ve gol kralı gibi ödüller de sahiplerine teslim ediliyor.

 

 

Saha : Sporland  spor tesisleri / Uncalı /Antalya

 

Organizasyonun Web Sitesi : http://tourismania.org


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.