Tourcasamia, Amerika’daki operasyon ağını genişletiyor

Turizm sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip Birol Eren ve Nazım Altıkulaç tarafından Miami’de kurulan Tourcasamia, Amerika genelindeki operasyonlarını büyüterek hizmet yelpazesini genişletiyor.

21/10/2024 13:22
Tourcasamia, Amerika’daki operasyon ağını genişletiyor

İlk olarak Miami ve Orlando’da Türkiye’den gelen misafirlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Tourcasamia, kısa sürede Amerika’nın dört bir yanına yayılan güçlü bir yapıya dönüştü. Büyüyen operasyonları hakkında açıklama yapan Tourcasamia’nın Kurucu Ortağı Birol Eren, “Miami merkezli olarak kurduğumuz şirketimiz, başlangıçta Miami ve Orlando turlarına yönelik yer hizmetleri sunuyordu.

Hızla artan taleplerle birlikte New York’ta da hizmet vermeye başladık. Ardından Los Angeles, Las Vegas ve San Francisco’yu kapsayan Batı Amerika turlarına geçiş yaptık. 2025 yılı itibarıyla hizmet ağımıza Washington, Boston, Chicago, Nashville, Memphis, New Orleans ve Houston gibi şehirleri de ekleyerek Amerika’nın tamamında var olmayı hedefliyoruz” dedi.

Amerika seyahatlerinde ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri tek çatı altında

Amerika seyahatlerinde ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri tek çatı altında sunarak fark yaratmayı amaçlayan Tourcasamia; konaklama, uçak bileti rezervasyonu, araç kiralama, çevre gezileri ve rehberlik hizmetleri sağlayarak kusursuz bir tatil deneyimi vaat ediyor.

Türkiye’den gelen misafirlerin mükemmel bir tatil deneyimi yaşamaları için çalıştıklarını söyleyen Birol Eren, sözlerine şöyle devam etti: “Kuzey Amerika’daki geniş hizmet ağımızla, seyahat edenlerin her adımda yanında olmayı amaçlıyoruz. Hem turizm partnerlerimizle iş birliğimizi güçlendiriyor hem de Amerika pazarına olan ilgiyi artırmak için yeni destinasyonlar eklemeye devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.