Tivoli Turizm, % 150 büyüme hedefliyor...

2010 yılına ciddi bir talep artışıyla başlayan Tivoli Turizm, bu yıl Hindistan turlarında %300, Makedonya başta olmak üzere Doğu Avrupa turlarında %200, Suriye ve Ortadoğu turlarında %100 artış bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tivoli Turizm, % 150 büyüme hedefliyor...

Geçtiğimiz yıl kriz psikolojisiyle tatile çıkmayanların, bu yıl iyi bir tatil yapmak için bütçesini arttırdığını belirten Tivoli Turizm Genel Müdür Yardımcısı Kaan Erdoğan, gelen taleplerin paralelinde bu yıl firma olarak %150’nin üzerinde büyüme hedeflediklerini söyledi.
 
Bayi gezileri, %200 artacak
 
Kriz sırasında, ilk önce tatil programlarının ertelendiğini anlatan Kaan Erdoğan, geçtiğimiz yıl iptal edilen birçok bayi toplantısının da, bu yıl planlandığını açıkladı.
Bayi gezilerinde, geçtiğimiz yıla oranla %200’e yakın artış beklediklerini kaydeden Erdoğan, “Bayi toplantı ve gezilerinde, ağırlıklı olarak Avrupa ve Uzakdoğu ülkeleri tercih ediliyor. Münferit olarak en çok tercih edilen destinasyonların başında; İtalya, Atina ve Yunan adaları, Amsterdam, Dubai, Paris, Mısır, Ukrayna, Hindistan, İspanya ve Tayland geliyor. Uzakdoğu bu yıl, tur fiyatlarının düşmesi ve sene boyunca tropikal bir iklim yaşaması nedeniyle yoğun ilgi görecektir. Bu yıl, Uzakdoğu’ya olan talep artışı, %300’ü bulabilir” diye konuştu.
 
Erken rezervasyonda ciddi talep artışı yaşadık
 
Erken rezervasyonunun gayet iyi geçtiğini ifade eden Kaan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: 
“Erken rezervasyonun ilk döneminde, ciddi bir rezervasyon gerçekleşti. Özellikle, kültürel gezilerde, ilk akla gelen yerlerin başında olması nedeniyle, Roma-Floransa-Venedik'ten oluşan Klasik İtalya turunda yapılan promosyonlar, satışları %200 artırdı. Eğlence ve kültürün bir arada bulanabileceği Atina ve Yunan adaları turları ise, hem yakın olması, hem de yapılan promosyonlar nedeniyle %100 artış gösterdi. Zira, tur almak isteyenlerin, erken rezervasyon imkanından faydalanmaları için mümkün olduğunca, erkenden olası tarihlere rezervasyon yaptırmalarını öneriyoruz”

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.