THY, uçak içi sınıflarına 'Comfort Class'ı ekledi...

Türk Hava Yolları (THY), ekonomi, business ve first sınıflarının yanına yeni bir sınıf ekleyecek. Ekonomi Class ve Business Class arasında konumlandırılacak yeni sınıfın adı "Comfort Class" olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY, uçak içi sınıflarına 'Comfort Class'ı ekledi...

THY, bu sınıfın oluşmasındaki temel amacını, ekonomi sınıfının uygun satın alınabilmesi ile business sınıfının konforunun birleştirmesi olduğunu açıkladı. THY’den yapılan açıklamaya göre, ilk etapta Pekin, Şanghay, Narita, Bangkok, Sao Paulo, Toronto seferlerinde uygulamaya başlatılacak olan “Comfort Class”, yeni teslim alınacak Boeing 777 uçaklarında hizmete sunulacak.

Comfort Class, yeni Boeing 777’lerin filoya katılmasına bağlı olarak New York, Chicago ve Washington seferlerinde de hizmete sunulacak. THY, ekonomi sınıfının rahat satın alınabilmesi ile business sınıfının konforunu birleştiren bu sınıfın ayrıcalıklarının en önemlilerinden biri olarak Comfort Class koltuklarını gösteriyor. Bu sınıfta koltukların oturma alanı 116 cm’lik koltuk aralık mesafesi ile olabilecek en geniş ölçüde tasarlandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.