THY, personeline ağlıyor...

THY’nin teknik personelini taşıyan servis minibüsü, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY, personeline ağlıyor...

Türk Hava Yolları’nın (THY) teknik personelini taşıyan servis minibüsünün E-5 Karayolu Şirinevler Çobançeşme Mevkii’nde sağ ön lastiği patladı. Kontrolden çıkan minibüs bariyerlere çarparak yan yattı ve yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. Minibüsten fırlayan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

2’si teknisyen...

Ölenlerin THY teknisyenleri Orhan Avcı (32) ve Selçuk Uludağ (25) ile THY’nin alt işvereni İtemsan firmasında çalışan Fatih Eken (34) olduğu belirlendi. Yola savrulan 2’si ağır 12 yaralı çevre hastanelere kaldırıldı. Olay yerine gelen THY çalışanları gözyaşı dökerken, kaza nedeniyle kapanan çevreyolunun havaalanı istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, servis minibüsünün 07.00-15.00 vardiyası için Yakacık’tan Atatürk Havalimanı’na personel taşıdığı belirtildi. (DHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.