Thomas Cook, Kapadokya’ya ağırlık verecek...

Dünyanın ikinci büyük tur operatörü Thomas Cook’un tur operatörü yöneticileri ile Almanya’nın önemli seyahat acente sahiplerinden oluşan 30 kişilik bir grup, Kapadokya’yı ziyaret etti. Thomas Cook’un Avrupa CEO’su Fanghauser, fantastik bulduğu Kapadokya’ya yönelik daha fazla satış pazarlama çalışması yapacaklarını açıkladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Thomas Cook, Kapadokya’ya ağırlık verecek...
Kültür ve Turizm Bakanlığı Frankfurt Kültür Ataşeliği’nin girişimleri sonucu Türkiye’de ağırlanan grup, Almanya’dan bu bölgeye talep artırılmasına yönelik çalışmalarda bulundu.

 

Ekibe, Kültür Ateşesi Raci Karaca başkanlık etti...

 

Çalışmanın mimarlarından Frankfurt Kültür Ateşesi Raci Karaca, ekibe bizzat Thomas Cook Avrupa CEO’su Peter Fanghauser’in başkanlık ettiğini duyurdu. Kapadokya’dan çok etkilendiklerini anlatan Fanghauser, “Burası çok fantastik bir bölge.. Bizimle birlikte 15′e yakın acente yöneticileri de buradaydı. Bundan sonra bu bölgenin satış ve pazarlaması, daha da yoğunlaştırılarak artırılacak” dedi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak Türkiye’ye gelen bu seçkin grup bu bölgenin tanıtım ve pazarlanmasında hem karar verici ve hem de satıcılardan oluşması açısından son derece önemli.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.