The Ritz-Carlton İstanbul'da atama...

The Ritz-Carlton, İstanbul, Satış & Pazarlama Direktörlüğü'ne, otelcilik sektörünün başarılı isimlerinden Ela Ergin atandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Ritz-Carlton İstanbul'da atama...

2009 yılından beri The Ritz-Carlton, İstanbul’da Satış Direktörlüğü görevini üstlenen Ela Ergin, Mayıs ayı itibariyle Satış ve Pazarlama Direktörlüğü pozisyonuna atandı. Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği’nden mezun olan Ela Ergin, 1998 yılında Pera Palas Oteli'nde Rezervasyon Sorumlusu olarak otelciliğe adım attı. Kariyerine farklı bir yol çizerek, uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi Arthur Anderson’da dört sene boyunca Muhasebe alanında deneyimlenerek devam etti.

The Ritz-Carlton, Istanbul’daki Satış Direktörlüğü görevinden önce 2004-2009 yılları arası Grand Hyatt Oteli’nde Ziyafet Satış Koordinatörü, Grup Satış Koordinatörü, Kurumsal Satış Müdürlüğü ve son olarak Satış Direktör Yardımcısı olarak çeşitli görevlerde bulundu.

İspanya ve Orta Doğu Pazarında önemli deneyimlere sahip olan Ergin, 15 yıllık otelcilik tecrübesini yeni pozisyonuyla birlikte farklı pazarlarda daha da ileriye taşıyacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.